Persoanele care doresc să comercializeze flori, mărțișoare, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie pot depune cererile la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat cu sediul pe Bulevardul Victoriei, nr.1-3, astfel:

1. Pentru Sfântul Valentin, depunerea cererilor se va face în perioada 6-10 februarie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea produselor în perioada 8-14 februarie, pe strada Nicolae Bălcescu.
2. Pentru 1 Martie și 8 Martie, cei interesați pot depune cereri, după cum urmează:

– de luni, 13 februarie, până miercuri, 15 februarie, comercianții din județul Sibiu
– de joi, 16 februarie, până  vineri, 17 februarie, comercianții din alte județe.

Aceștia vor primi aviz pentru vânzarea produselor în perioada 23 februarie-9 martie, pe strada Nicolae Bălcescu (tronsonul Farmacia 24 – intersecția cu strada A. Xenopol), fiind alocate 230 de locuri a câte 2 mp fiecare.

Precizăm că ordinea locurilor în teren va fi dată în funcție de ordinea depunerii cererilor, iar comercianții au obligația să respecte suprafața avizată și să nu blocheze zona de circulație pietonală și căile de acces în incinta imobilelor.

Menționăm că până în data de 22 februarie standurile de pe strada Al. Papiu Ilarian vor fi amplasate și predate persoanelor care vor câștiga licitația, astfel încât acestea să-și poată începe activitatea din 23 februarie.

În anul 2016 Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat a eliberat 60 de avize pentru comercializarea de produse pentru Sfântul Valentin și 230 de avize pentru ocuparea domeniului public pentru zilele de 1 Martie și 8 Martie.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa