window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Simte diferenta cu protectia activa Rexona 48H in salonul de infrumusetare preferat!

 Jojo_Rexona_Salon Tribute 5Participa la „Testul antiperspirant Rexona” in salonul de infrumusetare preferat si simte protectia activa Rexona 48H in orice moment al zilei, chiar si atunci cand iti schimbi look-ul sau te pregatesti pentru un eveniment special. Cere in salon* setul Rexona (ministick, tester antiperspirant si fisa de instructiuni ) si testeaza noua gama Rexona!

Campania se desfasoara in 65 de saloane* din Bucuresti in perioada 3-31 octombrie 2011 si se adreseaza deopotriva stilistilor si clientilor.

Noua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense™ System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului. Microcapsulele eliberate la aplicarea deodorantului antiperspirant Rexona se activeaza la fiecare miscare a bratului si se sparg eliberand parfum proaspat, care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

Gama de antiperspirante Rexona nu te lasa la greu si iti ofera mai multa incredere in tine, pentru ca tu sa fii sigura pe tine si sa te poti bucura de noua schimbare de look. Cu o formula noua si un ambalaj modern, noua gama Rexona este alaturi de tine in fiecare moment al zilei.

La inceputul acestei saptamani, Jojo, imaginea Rexona, a incercat o noua coafura intr-unul dintre saloanele de infrumusetare intrate in campanie.

Jojo a ales Rexona. Alege si tu deodorantul nr. 1 in lume!**

*Campania se desfasoara in parteneriat cu 65 de saloane de coafura din Bucuresti.

Pentru mai multe detalii si lista completa a saloanelor intrate in campanie, accesati:

wwww.protectia-rexona.ro.

**Sursa: The Nielsen Company, 2010

Pentru mai multe detalii contactati:

IMAGE PR – Claudia Agafitei, claudia.agafitei@imagepr.ro

2014-04-20T16:29:37+03:0026 octombrie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , , |
Go to Top