Simte ritmul distracției la Music Fest, cu cei mai cool DJ ai verii!

Bucură-te de atmosfera de vacanță fără să părăsești orașul, chiar la Music Fest din Băneasa Shopping City! Pentru weekendurile 21-23 iulie și 28-30 iulie ți-am pregătit în piațeta centrului comercial o mulțime de surprize și atmosfera de party specifică acestei veri, asigurată de cei mai cool DJ ai momentului: DJ Lauvon, DJ Cristu și DJ Tzuc.

Pentru toți cei care cred ca party-urile pot fi fun și fără a pleca din oraș, intrarea este liberă iar dress code-ul constă doar în energie și voie bună.

Atmosfera electrizantă de party va fi asigurată între orele 18:30 și 23:30 de DJ renumiți, conform line-up-ului anunțat:

  • Vineri și sâmbătă, 21 și 22 iulie – DJ Lauvon
  • Duminică, 23 iulie – DJ Cristu
  • Vineri, 28 iulie – DJ Tzuc
  • Sâmbătă, 29 iulie – DJ Cristu
  • Duminică, 30 iulie – DJ Tzuc

Ne vom asigura că totul se va desfășura conform planului și că tu împreună cu prietenii tăi veți avea cea mai cool atmosferă de party în weekendurile ce vor urma.

Toate experiențele pregătite în perioada 16 iunie – 30 iulie fac parte din cadrul celei de-a doua ediții a Summer Fest, festivalul pe care Băneasa Shopping City l-a organizat pentru ca tu sa te simți ca-n vacanță.

Summer Fest a debutat anul acesta cu Extravaganza Shopping Party care a adus oferte exclusive, dar și cu Music Fest, festivalul celor mai cool DJ. Apoi a continuat cu Street Ball și Afterwork Sports, unde ai fost provocat să participi la competițiile sportive, dar și să câștigi marele premiu care a constat în bilete la prima noapte a festivalului Neversea, cu transport și consumație incluse.

Movie Fest, festivalul filmelor speciale de vară s-a desfășurat între 7 și 9 iulie și a adus publicului atât concerte, cât și filme de acțiune, comedii și filme cu supereroi, dar și premii constând în invitații la Untold.

Te invităm să ne fii alături în continuare în serile târzii de vară, pe mixurile celor mai cool DJ care vor reuși să creeze acea atmosferă de vacanță iubită de noi toți!

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.