Intr-o perioada in care sistemul medical public romanesc se confrunta cu multiple crize, de bani, de medici sau infrastructura medicala, cand media abunda in stiri cu caracter negativ care par a face lobby clinicilor din afara tarii, organizatorii evenimentului Sistemul Medical Bucurestean isi propun sa evidentieze elementele pozitive ale sistemului medical public si privat din Romania.

Evenimentul incepe de Ziua Mondiala a Sanatatii – 7 Aprilie, se desfasoara in Piata Constitutiei, cu o durata de 4 zile, pana pe 10 Aprilie 2011 si isi propune sa prezinte bucurestenilor o parte din cele mai performante servicii medicale private, cat si unele dintre cele mai cunoscute spitale publice din Capitala.

Evenimentul Sistemul Medical Bucurestean se desfasoara pe doua directii:
-expozitie de servicii si produse medicale;
-seminarii pe teme medicale.

Suprafata expozitionala este de 5.000 de mp si cuprinde zeci de companii ce activeaza in Sistemul Medical Bucurestean, printre care amintim: farmaciile Catena, Medlife, Allergan Medical Aesthetics prin Ewopharma AG Romania, Gral, Doris, Puls, Genesys, Spitalele Grigore Alexandrescu si C. I. Parhon, SMURD, Agentia Nationala Antidrog, Centrul de Hematologie si multi altii.
Expozantii vor oferi in cadrul evenimentului consultatii, constatari si ecografii gratuite, microinjectii cu acid hialuronic pentru netezirea ridurilor, detartraje pentru albirea dintilor, masaje de recuperare, abonamente la salvare, terapii in salina, si mii de reduceri la servicii medicale de cea mai buna calitate.
Seminariile sunt sustinute de unii dintre cei mai seama profesioni care activeaza in Sistemul Medical Bucurestean, atat public, cat si privat. Aceste seminarii s