window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Site-ul www.paginamedicala.ro – Comunitatea medicala online a fost desemnat Cel mai activ site medical in cadrul Galei Medica, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania pe 17 mai, la Teatrul Odeon.

Juriul care a desemnat castigator site-ul PaginaMedicala.ro a fost alcatuit din membrii conducerii Colegiului Medicilor din Romania. La categoria Cel mai activ site medical www.paginamedicala.ro a concurat cu site-ul Societatii Medicale Romane din Marea Britanie, www.smruk.org si cu site-ul Asociatiei Medicilor de Familie Mures, www.amfms.ro.

Premiul a fost inmanat managerului www.paginamedicala.ro, Alexandru Bita, de catre presedintele Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, Arnoldas Doviltis.

www.paginamedicala.ro a fost reprezentata la Gala Medica si de jurnalistul Claudia Spridon, care a fost nominalizata la sectiunea Jurnalism de Sanatate pentru articolul Dr. Teresa Padro: Microparticulele, rol important in aterotromboza.

www.paginamedicala.ro: interactiune si informare

Medicii, studentii la Medicina si asistentii medicali au la dispozitie, de un an si jumatate, o sursa sigura de informare, precum si o platforma eficienta si moderna de interactiune: www.paginamedicala.ro

Utilizatorii www.paginamedicala.ro au acces la cele mai importante stiri, interviuri in exclusivitate cu actorii sistemului sanitar, articole stiintifice si relatari de la marile evenimente medicale. www.paginamedicala.ro ofera membrilor comunitatii medicale posibilitatea de a-si construi propriul blog, de a participa la discutiile de pe forum sau de pe chat sau de a propune o tema spre a fi dezbatuta intr-un grup medical.

Pe www.paginamedicala.ro medici de specialitati diferite pot discuta cazuri clinice si diagnostice, sau realitati din sistemul romanesc de sanatate, pentru a pune bazele unei colaborari pe termen lung, dar si pentru a gasi solutii la diferite probleme.

Utilizatorii site-ului sunt incurajati sa semneze propriile articole, editoriale sau comentarii in PaginaMedicala.ro, pentru a-si pune amprenta asupra realitatii medicale de zi cu zi.

Gala Medica – la a doua editie

A doua editie a Galei Medica, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania, a avut loc pe 17 mai, la Teatrul Odeon, si a reunit principalii actori din domeniul Sanatatii: medici, organizatii, institutii. CMR a premiat initiativele care isi aduc un aport real la evolutia domeniului medical romanesc.

ADELINA ELENA TITIRE
Head of Business Development
www.paginamedicala.ro
E-mail: adelina.titire@paginamedicala.ro
Telefon: 021.209.53.97
Mobil: 0758.017.461
adelina.titire@paginamedicala.ro
http://www.paginamedicala.ro

2014-01-29T14:23:02+02:0019 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|
Go to Top