Site-ul www.paginamedicala.ro – Comunitatea medicala online a fost desemnat Cel mai activ site medical in cadrul Galei Medica, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania pe 17 mai, la Teatrul Odeon.

Juriul care a desemnat castigator site-ul PaginaMedicala.ro a fost alcatuit din membrii conducerii Colegiului Medicilor din Romania. La categoria Cel mai activ site medical www.paginamedicala.ro a concurat cu site-ul Societatii Medicale Romane din Marea Britanie, www.smruk.org si cu site-ul Asociatiei Medicilor de Familie Mures, www.amfms.ro.

Premiul a fost inmanat managerului www.paginamedicala.ro, Alexandru Bita, de catre presedintele Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, Arnoldas Doviltis.

www.paginamedicala.ro a fost reprezentata la Gala Medica si de jurnalistul Claudia Spridon, care a fost nominalizata la sectiunea Jurnalism de Sanatate pentru articolul Dr. Teresa Padro: Microparticulele, rol important in aterotromboza.

www.paginamedicala.ro: interactiune si informare

Medicii, studentii la Medicina si asistentii medicali au la dispozitie, de un an si jumatate, o sursa sigura de informare, precum si o platforma eficienta si moderna de interactiune: www.paginamedicala.ro

Utilizatorii www.paginamedicala.ro au acces la cele mai importante stiri, interviuri in exclusivitate cu actorii sistemului sanitar, articole stiintifice si rel