• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS
CFR Călători informează că traficul este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind adaptată în continuare condițiilor de iarnă cu temperaturi foarte scăzute.
În actualele condiţii managementul de trafic este axat pe reintroducerea graduală a trenurilor în graficul normal de circulaţie în toate zonele în care condiţiile meteo se stabilizează treptat. Mai rămân trenuri anulate, această măsură fiind necesară pentru readucerea materialului rulant în unităţile de domiciliu, în vederea formării trenurilor, conform compunerilor iniţiale.
De asemenea, echipele feroviare intervin pentru asigurarea funcționalităţii  liniilor și a macazurilor în condiţii de temperaturi foarte scăzute. Lista link situaţie detaliată: http://cci.cfr.ro/mt/default.asp
Pentru preluarea traficului de navetă au fost reintroduse în circulație trenurile care asigurau legăturile dintre București Obor – Constanța, București Nord – Pitești, București Nord – Urziceni și retur, Bucureşti – Târgovişte, Buzău – Făurei – Galaţi.
În ceea ce priveşte asigurarea legăturii Sudului ţării cu Galaţi şi Brăila, au fost puse în circulaţie trenurile IR 1571 şi 1572 Bucureşti Nord – Galaşi şi retur, iar la ora 06.15 a plecat din Galaţi trenul suplimentar IR 12794 cu destinaţia Bucureşti Nord. Totodată, la ora 13.40 va pleca suplimentar din Bucureşti Nord  trenul IR 12795 cu destinaţia Galaţi, cu opriri pentru preluarea pasagerilor din staţiile: Barboşi, Brăila, Ianca, Făurei, Buzău, Mizil şi Ploieşti Sud.
Recomandăm  pasagerilor ca înainte de călătorie să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Link  lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR : http://www.cfrcalatori.ro/147. Acestea sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubirica Info Utile/ Informaţii telefonice/ Staţii. Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie au posibilitatea de a primi* contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.
 
CFR Călători mulţumeşte pentru înţelegere pasagerilor şi le cere scuze pentru situaţiile neplăcute apărute în această perioadă.
31 ianuarie 2014|Categories: Informatii UTILE|Tags: , |
Go to Top