SKA-NK prezinta un nou videoclip: Arata-i c-o iu

SKA-NK este o trupa ce s-a format pe taramuri baimarene in vara anului 2010. Fiind amatori de muzica vesela, au hotarat ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care ii definesc: ska-ul si punk-ul = SKA-NK. Mai mult, in piesele lor se observa si influente reggae sau rap.

In 28 decembrie 2011 au lansat, la nivel independent, albumul de debut, intitulat „Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial, la piesa „M-am saturat de ploaie”. Piesa „Nu mai sta in spate” de pe acest album a beneficiat de al doilea videoclip oficial al trupei, fiind si unul din cantecele difuzate in heavy rotation de Radio Guerrilla. Piesa „Arata-i c-o iu…” este al doilea single (dupa „Boxele, rotile”), de pe viitorul album Ska-nk, iar videoclipul acesteia a aparut acum cateva zile.

Videoclipul piesei a fost regizat de Andrei Toth, un tanar si talentat absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune, din cadrul UBB Cluj, acesta fiind si primul sau videoclip de acest gen. Pana acum el s-a axat mai mult pe filme de scurt metraj. Povestea clipului are in centru doua tipologii umane. Prima tipologie e cea a barbatului dispus sa faca orice pentru persoana iubita, implicat, devotat, loial, dar in acelasi gelos si posesiv.

Cea de-a doua e reprezentata de femeia mereu pusa pe distractie, adeseori ametita de aburii alcoolului si care iubeste diversitatea masculina. Actiunea se desfasoara intr-un restaurant select, cu o ambianta placuta, unde protagonistii se intalnesc. Dupa o serie de scene nastrusnice, pline de umor, aflam ca povestea a avut loc doar in imaginatia barbatului, cat timp el isi astepta iubita la masa. Pentru mai multe detalii, merita urmarit clipul. S-a filmat pe parcursul a doua zile, la inceputul lunii decembrie 2013, o zi pentru cadrele interiore si una pentru cele exterioare.

13 ianuarie 2014|Categories: Entertainment NEWS|Tags: , , |
Go to Top