Cu o cota de piata de 14,4% si vanzari de 2.140 de unitati, confirmate in raportul Apia, modelul Skoda Octavia ramane in preferintele romanilor si in primul semestru al anului 2010, atat in categoria clasa medie compacta cat si printre autoturismele diesel de import.

Este evident interesul crescut pentru mediu al conducatorilor auto care au optat in cea mai mare parte pentru motorizarile Euro 5. Astfel, cea mai solicitata motorizare a modelului SkodaOctavia a fost 1.6 TDI/105 CP, urmata de 1.2 TSI/105 CP, respectiv 1.4 TSI/122 CP. Este interesant de remarcat succesul pe care cele 2 motoare noi TURBO, recent lansate de Skoda Auto 1.2 TSI si 1.4 TSI l-au inregistrat in acest an, in special datorita consumului redus de carburant si in conditiile unui cuplu mare al motorului.
Cu o cota de aproape 10% in reteaua de dealeri autorizati Skoda din Romania, Brady Auto Center a avut o contributie importanta la mentinerea trendului ascendent al producatorului ceh, inregistrand vanzari de 460 autoturisme Skoda, in primul semestru al anului curent.
Mai mult de jumatate dintre clientii Brady au preferat, desigur, acelasi model Skoda Octavia, datorita raportului calitate-pret net superior, a spatiului extrem de generos si util, dar si datorita confortului oferit de acest model de succes. Urmatoarele modele Skoda achizitionate de la Brady