Smile for the camera si poti fi si TU fotomodel

  • Smile for the camera si poti fi si TU fotomodel

Smile for the camera si poti fi si TU fotomodel

 

Saptamana trecuta a avut loc evenimentul “Smile for the camera” organizat de brandul Smiles Bags și dedicat celor ce își doresc să pătrundă în lumea modellingului și să încerce o experiență nouă: cea de fotomodel.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Evenimentul a avut loc în Magazinul Molecule F Concept Store din Promenada Mall, locație ce a fost plină de zâmbete calde și prietenoase în culorile Smiles Bags, încurajând invitații să se relaxeze și să se bucure de cocktailuri Campari și de înghețată La Strada.

Continuarea ideii că oricine poate deveni un fotomodel pentru Smiles Bags este evenimentul „Smile for the camera”, ocazie cu care doamnele și domnișoarele prezente au putut afla cum se desfășoară un photo shooting profesionist și ce simți din postura de model.

Și ca la orice photo shooting profesionist, fotomodelele noastre au beneficiat de ajutorul make-up artist Marcela Militaru și a produselor cosmetice Elf Cosmetics, și au purtat ținute create de designer Claudia Castrase. Bineînțeles, gențile au fost din colecția Lifetime Companion de la Smiles Bags.

Pentru mai multe fotografii de la eveniment  https://www.facebook.com/SmilesBags/

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top