window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Soap Mill implineste 2 ani

 Soap MillJoi, 15 septembrie 2011, marca Soap Mill implineste 2 ani.

Producator roman de cosmetice organice si naturale, singurul certificat de Austria Bio Garantie conform standardului national austriac pentru produse cosmetice organice, Soap Mill aniverseaza in luna septembrie doi ani de prezenta pe piata romaneasca.

In acest timp, Soap Mill a lansat noua game de produse, doua dintre ele obtinand certificarea bio din partea celui mai prestigios institut de certificare din Austria.

De-a lungul acestei perioade, Soap Mill a lansat produse inovative, a oferit idei de cadouri, a organizat concursuri, tombole si a definit conceptul de produse cosmetice 100% naturale.

Produsele Soap Mill se gasesc acum in 17 magazine fizice si online din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanta, Iasi, Oradea sau Targu Mures.

Pentru cea de-a doua aniversare, Soap Mill ofera cadouri si reduceri, pentru a rasplati clientii fideli si noi. Modalitatea de a primi voucher-ele de discount este simpla: toate persoanele care se aboneaza la newsletter-ul Soap Mill (facebook.com/soapmillcosmetics) vor primi codurile promotionale aferente unor reduceri importante. Pentru detalii accesati blog.soapmill.ro.

Echipa Soap Mill are si un mesaj cu ocazia acestei zile aniversare:

„Ne dorim, ca si anul trecut, sa sarbatorim asa cum se cuvine aceasta luna aniversara Soap Mill, alaturi de voi, dovada ca timp de 2 ani ne-ati fost aproape, ne-ati incurajat, ne-ati oferit sfaturi, idei si ati avut pentru noi cuvinte de lauda.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o!”

2014-04-20T15:59:37+03:0014 septembrie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top