Societatea de Constructii Napoca SA a debutat pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Actiunile companiei Societatea de Constructii Napoca SA sunt tranzactionate, incepand din 27 aprilie 2016, pe piata principala administrata de Bursa de Valori Bucuresti. Evenimentul a fost marcat prin deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare, unde au participat reprezentanti ai companiei si ai Bursei de Valori Bucuresti, alaturi de investitori, analisti, brokeri si mass-media.

“Listarea actiunilor Societatii de Constructii Napoca SA reprezinta o optiune strategica fundamentala a companiei noastre, un moment de inflexiune pentru consolidarea reputatiei noastre si un catalizator pentru cresterea increderii partenerilor si investitorilor. Aceasta noua provocare ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa ne depasim constant performantele, prin solutii ingenioase si eficiente. Ne manifestam convingerea ca tintele ambitioase pe care ni le propunem vor fi atinse si ca increderea noastra in viitorul sectorului de constructii din Romania va avea succesul scontat”, a spus Danut-Dorel Canta, Director al companiei.

“Prezenta unei companii pe piata de capital atrage, prin listare, avantajul posibilitatilor de a oferi incredere, onestitate si performanta, atat clientilor si investitorilor, cat si angajatilor si partenerilor de afaceri. Este locul unde viziunea si competenta liderilor de succes, care inteleg exigentele pietei, le confera oportunitatea unica de a obtine avantaje si beneficii pentru companiile respective. Felicit echipa Societatii de Constructii Napoca SA pentru decizia de a-si lista  actiunile pe piata principala si ii doresc mult success”, a afirmat Lucian Anghel, Presedinte CA la Bursa de Valori Bucuresti.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Compania Societatea de Constructii Napoca SA a inregistrat in anul 2015 o cifra de afaceri de 40 de milioane de lei. In primul trimestru al anului 2016, veniturile totale au crescut cu  60,2% fata de perioada similara a anului trecut, cu un portofoliu de lucrari, in derulare, de peste 74,5 milioane de euro. Printre proiectele de referinta pe care compania le-a executat recent sau care sunt in curs de realizare, se numara Pista de 2100 de metri a Aeroportului International Cluj Napoca, lucrari de infrastructura, reabilitare, modernizare si extindere la Aeroporturile din Targu Mures, Satu Mare, Tulcea, infrastructura la baza aeriana NATO din Fetesti, hale industriale, sedii administrative, blocuri si ansambluri de case pentru MAPN, asezaminte religioase, monumente de arta si lucrari de drumuri si poduri.

Societatea de Constructii Napoca SA, actor semnificativ pe piata nationala din domeniu, s-a infiintat in  anul 1991, prin divizarea Trustului de Constructii Cluj, de la care a preluat valorile mobiliare, 60 de ani de experienta, un patrimoniu considerabil si o echipa de specialisti cu pregatire tehnica inalta. Listarea actiunilor societatii pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti survine ca o evolutie ascendenta fireasca, in urma desfiintarii pietei RASDAQ, unde fusese listata anterior.

______________________
Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!