window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Societe Gourmet deschide ”Cooking Classes” si un intens team building -TEAM COOKING – / Bucuresti

Societe Gourmet Cooking Classes & more deschide prima locatie dedicata cursurilor recreative de gatit si evenimentelor gourmet impreuna cu chef Daniel Wendorf.

Cooking Classes de weekend si un „After Work Short Cooking Class” va asteapta in casa noastra pe malul lacului din Pipera, cu bucatarie, veranda si terasa.

3 ore in care veti invata sa gatiti un meniu cu 3 feluri, degustarea preparatelor impreuna cu o lectie veritabila de wine pairing alaturi de savurosul Razvan Jurca; asiguram toate produsele/ingredientele, ustensilele de gatit, sorturile si primiti brosura cu retetele exacte ale meniului creat.

Un proiect nou – TEAM COOKING – un team building inedit, extrem de relevant pentru orice echipa, ce pentru o zi ia locul unei echipe culinare profesioniste. Un format gandit si testat pentru a atinge dezideratele unui team building. Scopul unui TEAM COOKING: realizarea unui meniu complet ntr-un timp dat si cu resurse limitate. Echipa ta isi va numi un Head Chef, un Sous Chef si va trebui sa imparta responsabilitati, gestioneze resursele si timpul, sa comunice permanent, iar la final rezultatul finit al team work-ului trebuie sa fie servit.

Va invit sa vizitati noul nostru web site (www.societegourmet.ro), iar daca aveti drum prin Pipera puteti trece pe la noi sa vedeti noul nostru loc de „Cooking”.

Societe Gourmet, un loc destinat pasionatilor de mancare buna, arta gatitului, povesti despre vin si bien vivre! Bine ati venit!

Societe Gourmet Cooking Classes & more..
Strada Drumul Bisericii nr.11, Pipera
Rezervari: 0721223385; rezervari@societegourmet.ro
Mai multe informatii : www.societegourmet.ro ; info@societegourmet.ro
info@societegourmet.ro
http://www.societegourmet.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top