Începând cu luna ianuarie, Softelligence se alătură altor companii inovatoare din domeniul IT prin ocuparea unui nou spaţiu de birouri în cadrul clădirii C din Green Court Bucharest, proiect imobiliar dezvoltat de Skanska. Noul sediu al companiei depăşeşte 700 mp.

Softelligence este o companie autohtonă, furnizor internaţional de servicii software, care activează într-una dintre zonele cu cel mai mare potenţial de dezvoltare pentru România, domeniul IT&C. În sectoarele IT&C, BPO şi SSC, spaţiul de lucru premium este un beneficiu important pe care angajatorii îl oferă în pachetul de beneficii extra-salarial.

Estimările de final de an 2016 arătau depăşirea pragului de trei milioane euro cifră de afaceri. Pentru următorii ani, ne vom menţine în continuare planul ambiţios de creştere. În acest context, decizia ca 2017 să ne găsească în casă nouă este una firească,  întrucât ne dorim să creştem echipa şi să asigurăm atât angajaţilor, cât şi clienţilor un spaţiu de lucru premium, de clasă A. În acest sens, suntem convinşi că parteneriatul cu Skanska ne va asigura cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Adrian Blidarus, Managing Partner Softelligence.

Angajaţii sunt cei mai importanţi în evoluţia oricărui business şi, în acest sens, companiile nu mai mizează doar pe pachetul salarial în atragerea şi reţinerea oamenilor, alegând să dezvolte pentru ei un sistem complet de beneficii. Ţinând cont că două treimi din timp este petrecut la birou, calitatea spaţiului de lucru şi confortul angajaţilor sunt parte importantă din acest pachet de beneficii. Suntem convinşi că noul spaţiu va răspunde cerinţelor Softelligence, asigurând un mediu de lucru atractiv şi încurajând comunicarea prin zonele comune de socializare din complex,  special amenajate pentru pauze şi sesiuni de lucru creative”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.“Ne bucurăm pentru decizia Softelligence, aşa cum ne bucurăm pentru fiecare client care alege un astfel de birou. Această tranzacţie reprezintă încă un succes al parteneriatului nostru privilegiat cu Skanska România, care oferă chiriaşilor spaţii de birouri în clădiri noi, eficiente din punct de vedere energetic, şi asigură angajaţilor un mediu de lucru confortabil, sănătos şi relaxant, ceea ce noi în CBRE numim new ways of working”, spune Razvan Iorgu, Managing Director, CBRE România.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje la suprafaţă şi o parcare de trei etaje la subsolul clădirii, care pune la dispoziţia locatarilor 242 locuri de parcare. Ultimul corp de birouri al proiectului Green Court Bucharest a fost finalizat pe 1 iunie 2016.

 ***

Despre Green Court Bucharest

Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spaţii de birouri, cu o suprafaţă totală de închiriere de 54.500 m2.

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii ecologice şi soluţii sustenabile, printre ele numărându-se faţada eficientă energetic care reduce transferul termic solar, o rată de circulare a aerului proaspăt sporită pentru un mediu de lucru sănătos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mişcare şi intensitate, dar şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Proiectul beneficiaza de certificare LEED Gold şi oferă chiriaşilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente şi flexibile spaţii de lucru din Bucureşti, ce beneficiază de standarde de calitate excelente.  Întregul complex de birouri Green Court Bucharest sta sub umbrela ”Workplaces by Skanska”, un concept inovativ ce apartine companiei Skanska si care are la baza principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea si crearea identitatii spatiului, profitabilitatea chiriaşilor şi construcţia sustenabila.

 Skanska România

Skanska România este un dezvoltator şi constructor de clădiri sustenabile de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară şi construcţii. Proiectele Skanska România oferă spaţii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locaţii cheie care asigură atât succesul cât şi satisfacţia clienţilor şi a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienţei energetice optime şi ale asigurării unui mediu de lucru superior.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa