window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, isi va publica autobiografia

Autobiografia solistului Aerosmith, Steven Tyler, „Does The Noise In My Head Bother You?” – va fi lansata la sfarsitul acestui an, in luna noiembrie. Steven Tyler, intr-o forma maxima in ciuda celor 62 de ani impliniti, amana o energie debordanta atat pe scena, cat si si in spatele ei. Pe 18 iunie, el promite fanilor sai din Romania un spectacol incendiar, care va cuprinde cele mai cunoscute hituri din repertoriul Aerosmith. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00. In deschidere, timp de peste o ora, trupa Reamonn va incalzi atmosfera.

Volumul urmareste tineretea lui Steven in Bronx, influentele muzicale care au constituit inceputurile stilului Aerosmith si parteneriatul cu Joe Perry. Cartea descrie cresterea meteoritica a celei mai iubite trupe de rock americane, caderea si recucerirea culmilor rockului vreme de trei decenii. Muzica Aerosmith si viata lui Steven Tyler acopera o mare parte din paginile cartii: povestile de dragoste, relatia cu cei patru copii ai sai (inclusiv cu actrita Liv Tyler si scriitoarea Mia Tyler). Dincolo de aceste aspecte, stau in centrul atentiei viata de turneu si latura economica a businessului de Rock Star, cu toate picanteriile de care cititorul are nevoie: sex, droguri si rock & roll. Tyler a muncit la acest volum mare parte din ultimii ani si spune ca materialul este concentrat mai mult pe aspectul personal al povestii, spre deosebire de biografia trupei din 2003 („Walk This Way: The Autobiography of Aerosmith”).

Presa americana vehiculeaza uriasa suma de 2 milioane de dolari, pe care editura Harper Collins ar fi platit-o pentru a-si asigura drepturile de publicare a autobiografiei lui Tyler.

Avand la activ 21 de hituri care au intrat in Billboard Top40 hits, Aerosmith a vandut peste 150 de milioane de albume la nivel international, dintre care numai in SUA 66 de milioane de albume. Trupa detine si un alt record impresionant: poseda cele mau multe albume de aur, la care se adauga, in repetate randuri, albume de platina.

In acest moment, pentru concertul Aerosmith de la Bucuresti, cu Reamonn in deschidere, mai sunt disponibile trei categorii de bilete: Gazon A – 190 lei, Golden Ring – 330 lei, tribuna VIP (locuri pe scaune) – 590 lei. Ele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Parteneri media: Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Sapte Seri, Libertatea, Viva, Joy, Elle, Avantaje, Popcorn, VIP, Autoexpert, FHM, Esquire, Rebus, News Outdoor, Elevate, Indoor Media, Flu.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Acasa.ro, Maximum Rock, Best Music, Metalhead, Muzicabuna.ro, Iconcert.ro, Monden.info, Okazii.ro, Eva.ro, So Fresh, Port.ro. Parteneri: Getmusic.ro, Sony Nova Music, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media. Berea Oficiala: Ciuc. Un concert Events.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro sau accesati www.aerosmith.com.

Events Telefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-01-29T14:47:56+02:0003 iunie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top