window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Soluții anti-malware pentru siguranța business-ului

Soluții ani-malware pentru siguranța business-uluiAgora Group a organizat ieri conferința cu tema  IT Security Solutions la Hotelul Intercontinental din București.

Mihai Butu, Territory Sales Manager SEEUR și Ondrej Kovac, Technical Sales Engineer TREND MICRO, au deschis evenimentul vorbind despre riscuri, bariere de securitate, arhitecturi și soluții anti-malware. Securitatea în cloud propusă de Trend Micro se potrivește în ecosistemul VMware și aduce o serie de beneficii: integrare în platformele enterprise, prioritizarea eforturilor de codare securizată, scut de protecție pentru elementele vulnerabile, raportare detaliata, etc.

Fredrik Lyhagen, Partner Account Manager Alliances – RESE JUNIPER NETWORKS / PROVISION a spus: „Juniper Networks oferă un nou tip de reţea, care permite întreprinderilor şi consumatorilor să-și maximizeze potenţialul produselor şi serviciilor lor şi satisface nevoile de infrastructură ale următorului deceniu. Soluția Juniper are o acoperire largă în întreaga întreprindere, de la dispozitiv la cloud la centrul de date, opţiuni flexibile de implementare care pot fi executate pe un VM sau de un aparat, sau pe un dispozitiv mobil și aduce un context de securitate şi de coordonare care permite sistemului global să ruleze într-un mod coordonat, ţinând informaţii contextuale cu privire la identitatea utilizatorului, locaţie, şi dispozitiv pentru a lua decizii mai bune de securitate”.

Ovidiu Berdilă, Direct Sales Manager și Vlad Chiriloiu, Global Technical Trainer Bitdefender, au susținut faptul că: „Soluțiile anti-malware trebuie să efectueze o actualizare cel puțin a semnăturilor malware în mod regulat, de obicei de mai multe ori pe zi, pentru a putea detecta și preveni infecția cu malware de tip ziua zero. Însă în afara semnăturilor, acestea descarcă și multe actualizări de produs care au o dimensiune mai mare și necesită mai multe resurse pentru a fi instalate. Câteodată acestea necesită chiar repornirea sistemului de operare. Atunci când se descarcă actualizările, abordarea tradițională implică descărcarea simultană a actualizărilor de către toate mașinile virtuale și instalarea concomitentă a actualizărilor pe toate mașinile virtuale. Acest lucru cauzează valori ridicate ale gradului de utilizare a rețelei și resurselor interne, care afectează în mod semnificativ performanțele”.

Costin Pecingină, Marketing Manager, AV Security Software Distribution / GData, a pus accentul pe amenințările informatice din zona serviciilor de online banking, iar Bogdan Tudor, CEO CLASS IT, pe provocările de securitate pentru SMB.

Ștefan Oancea, Product Manager Fortinet Solutions și Bartek Moczulski, Sales Engineer Barracuda Networks au scos în evidență conceptul de UTM (Unified Threat Management): „Viziunea celor de la Fortinet a fost consolidarea – un termen des folosit în ziua de azi, ajuns aproape banal, însă nu și în domeniul securității. Astfel s-a pus problema identificării tuturor echipamentelor și funcționalităților de securitate și încercarea consolidării acestora într-o singură soluție centrală de protecție. Având mai multe nivele consecutive de securitate, fiecare asigură un alt tip de filtrare folosind tehnici diferite și semnături specializate fiecărui filtru”.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferințele de Tehnologie Agora

Conferințele de Tehnologie Agora reprezintă o suită de manifestări menite a prezenta soluții concrete pentru administrația publică centrală și/sau instituțiile financiar-bancare, telecom, utilități și marile companii. Conferințele de Tehnologie Agora sunt organizate în București și se adresează factorilor de decizie și directorilor IT din marile corporații.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top