Soluții de la Fluke pentru pierderile majore de energie

Pierderile energetice în transport și distribuție reprezintă aproximativ 10% şi 15% din energia produsă în centrale, în funcție de structura rețelei, de condițiile de exploatare și de alți factori.

Majoritatea acestor pierderi sunt tehnice: pierderi în transformatoare, contoare, transformatoarele de măsura, siguranțe, instrumente de masură. Ar trebui să insistăm puțin pe acestea din urmă, mai ales că sunt instrumentele fundamentale în construcția, calibrarea și întreținerea rețelelor electrice.

 Osciloscoapele Fluke ScopeMeter 190-104 (100 MHz) şi 190-204 (200 MHz) combină cele mai înalte clase de protecţie şi portabilitatea robustă cu performanţele ridicate ale unui osciloscop staţionar. Proiectate pentru inginerii şi tehnicienii de întreţinere din uzine, aceste osciloscoape robuste funcţionează în medii industriale dificile cu grad ridicat de murdărie şi agresivitate pentru a testa orice, de la componente microelectronice la aplicaţii electronice de putere.

Serie 190 II include toate funcţiile ScopeMeter standard, inclusiv TrendPlot™, declanşare Connect-and-View™, ScopeRecord™ şi multe altele:

 • Patru intrări izolate electric
 • Clasa de protecţie CAT III 1000 V, CAT IV 600 V
 • Alegeţi dintre modele cu lăţimea de bandă de 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz sau 500 MHz
 • Rată de eşantionare rapidă, de până la 5 GS/s cu rezoluţie de până la 200 ps (în funcţie de mode şi canalele utilizate)
 • Rată ridicată de eşantionare, până la 2,5 GS/s cu rezoluţie de până la 400 ps
 • Memorie profundă: captură a formei de undă cu 10.000 de eşantioane pe canal pentru a putea vedea detaliile
 • Clasa de protecţie IP-51 pentru praf şi lichide pentru a rezista în medii dificile
 • Porturi USB izolate pentru dispozitive de stocare şi conectivitate la PC-uri
 • Durată de viaţă a bateriei de 8 ore, standard cu noua tehnologie cu Li-Ion
 • Capac uşor accesibil pentru înlocuirea uşoară a bateriilor
 • fantă convenabilă pentru legarea şi blocarea osciloscopului când nu este supravegheat

Sondele standard care acoperă o diversitate de aplicaţii, de la mV la kV, vă pregătesc pentru orice, de la microelectronică la aplicaţii de medie tensiune în medii dificile. Intrările izolate independent elimină riscul de scurtcircuit accidental la masă, permiţându-vă să efectuaţi măsurători în circuite mixte cu potenţiale de referinţă separate.

bordaţi şi cele mai severe condiţii cu singurul osciloscop cu clasa de protecţie IP-51 de pe piaţă

Robuste şi rezistente la şocuri, osciloscoapele portabile ScopeMeter sunt construite pentru mediile dificile. Carcasele lor etanşe le protejează împotriva prafului, a vaporilor de apă, a scurgerilor, a umezelii şi a contaminanţilor în suspensie aeriană, asigurând o funcţionare precisă şi sigură ori de câte ori aveţi nevoie.

Lucraţi un schimb complet cu un set de baterii

Noile baterii cu performanţe ridicate beneficiază de tehnologia Li-ion pentru a vă ajuta să lucraţi continuu opt ore. Şi, datorită capacului uşor accesibil, bateriile pot fi înlocuite rapid.

Captaţi şi partajaţi cu uşurinţă forme de undă cu noua conectivitate USB

Două porturi USB, izolate electric de circuitele de intrare pentru măsurare, vă oferă conectivitate uşoară la un PC sau la dispozitivele de stocare USB. Stocaţi fără limite forme de undă, capturi de ecran sau configuraţii de instrumente pe un dispozitiv de stocare USB. Conectaţi osciloscopul la interfaţa USB a unui PC pentru a transfera şi a arhiva date utilizând software-ul FlukeView pentru Windows.

Vizionaţi imediat un afişaj stabil cu declanşarea Connect-and-View™

Connect-and-View™ configurează automat declanşarea corectă prin recunoaşterea şabloanelor de semnal. Fără a atinge niciun buton, obţineţi o afişare stabilă, sigură şi repetabilă a practic oricărui semnal, inclusiv cele de la acţionările electrice şi semnalele de comandă. Accelerează măsurarea mai multor puncte de testare în succesiune rapidă.

Înregistraţi până la 48 de ore de forme de undă cu rezoluţie înaltă cu ScopeRecord™

Memoria ScopeRecord stochează până la 27.000 de puncte pe canal, capturând defectele intermitente şi rapide. (Pot fi stocate două seturi de înregistrări multicanal pentru analiză ulterioară.)

Stochează evenimente precum profilurile de mişcare, UPS, sursele de alimentare şi pornirile de motoare

Cu modul Stop-on-Trigger, osciloscopul ScopeMeter 190 series II recunoaşte imediat un defect de alimentare şi stochează datele privind forma de undă care îl precedă

Cu funcţia de mărire a formei de undă (de până la 100x), puteţi analiza şi cele mai fine detalii, precum ciclurile de putere individuale

Înregistraţi până la 22 zile cu înregistratorul fără hârtie TrendPlot™ pentru a identifica defecţiunile intermitente

Trasarea valorilor minime şi maxime şi medii în timp pentru până la 22 zile

Trasarea oricărei combinaţii de tensiuni, intensităţi, temperaturi, frecvenţe şi faze pentru toate cele patru intrări, toate cu înregistrarea orei şi a datei pentru identificarea defecţiunilor

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Go to Top