Solutii de programare pentru servicii si aplicatii mobile – Programatica 2011 / Bucuresti / 30 iunie 2011

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, IT & Gadget/Solutii de programare pentru servicii si aplicatii mobile – Programatica 2011 / Bucuresti / 30 iunie 2011

Programatica 2011 – Mobile Services and AppsBucuresti, 28.06.2011: Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 18 ani in industria IT&C, anunta organizarea celei de-a doua editii a conferintei Programatica 2011 – Mobile Services and Apps, in data de 30 iunie 2011 la Hotel Intercontinental, sala Fortuna, incepand cu ora 9.30.

Anul acesta Programatica 2011 isi propune sa puna fata in fata dezvoltatorii si comunitatile acestora din Romania, astfel incat acestia sa afle ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie, sa poata face o comparatie directa intre diferitele platforme de dezvoltare, sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte, sa faca schimb de experienta si de idei.

Cei prezenți la eveniment vor afla cele mai noi informații despre: Platforme Smartphone (Android, iOS, BlackBerry OS, webOS, Windows Phone 7) și unelte de suport, biblioteci și compilatoare, App stores și modele de distribuție, Mobile cloud computing și Mobile Web (HTML5, MobileAjax, Mobile Flash, J2ME etc), Publicitate mobila (publicitate targhetata, recomandari bazate pe locație etc) și vor putea lua parte la o serie de workshop-uri interactive. Prezentarile pe aceste teme vor fi sustinute de catre reprezentantii companiilor Zitec, Microsoft, Orange, Adobe, Magendoo, Freescale si Windriver.

In toamna acestui an Agora Group anunta organizarea unei noi editii Programatica, de aceasta data dedicata solutiilor pentru platforme Enterprise.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Ziare.com, Php Romania, Joobs, Evolio, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PR Wave si PR Wave Directory. Alti parteneri: Innobyte, SoftLIne International, Indaco, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2011 la www.programatica.ro .

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro si www.byblos.ro .

Contact:
Andreea Maier
PR & Marketing Manager
Agora Group
andreea.maier@agora.ro
021-330.92.82

Go to Top