window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Agora Group organizeaza maine, 10 noiembrie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Solutii de Securitate la Hotel Intercontinental din Bucuresti, incepand cu ora 9.30.

Solutiile de securitate devin pe zi ce trece cheia reusitei oricarei activitati, mai ales daca este vorba despre o activitate economica organizata in cadrul unei firme sau a unei institutii publice.

Actorii implicati in cloud computing declara aproape la unison ca principalul obstacol in calea adoptarii tot mai largi a acestui nou mod tehnologic de desfasurare a activitatilor consta tocmai in problemele legate de securitatea datelor tranzactionate prin intermediul „norului”. Iar acesta este doar un exemplu din multele exemple care pot constitui oricand o adevarata „carte alba” a importantei problemei securitatii atunci cand vine vorba de date.

Este motivul principal pentru care solutiile complete de securitate au devenit, acum mai mult ca oricand, o investitie in supravietuire si, poate, unica metoda eficienta de a lupta, prin metode defensive, contra unui mediu din ce in ce mai agresiv. Pana la urma, asa cum pasionatii jocurilor de razboi stiu, bataliile pot fi uneori castigate doar prin atacuri surpriza, dar intotdeauna vor fi pierdute fara o aparare eficace.

Tocmai de aceea, conferinta Agora dedicata solutiilor de securitate va aduce in fata audientei nume de prim rang in furnizarea solutiilor complete de acest gen, precum Konica Minolta, G Data & AV Security, Tryamm & Blancco, Scop Computers-Vasco, BISS, Netsafe Solutions, Class IT. In definitiv, una din legile fundamentale ale existentei spune ca prevenirea este intotdeauna mai putin costisitoare decat tratamentul unei boli deja instalate in organism.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: CIO Council, Good Spirit, Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora

Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Go to Top