Agora Group organizeaza maine, 10 noiembrie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Solutii de Securitate la Hotel Intercontinental din Bucuresti, incepand cu ora 9.30.

Solutiile de securitate devin pe zi ce trece cheia reusitei oricarei activitati, mai ales daca este vorba despre o activitate economica organizata in cadrul unei firme sau a unei institutii publice.

Actorii implicati in cloud computing declara aproape la unison ca principalul obstacol in calea adoptarii tot mai largi a acestui nou mod tehnologic de desfasurare a activitatilor consta tocmai in problemele legate de securitatea datelor tranzactionate prin intermediul „norului”. Iar acesta este doar un exemplu din multele exemple care pot constitui oricand o adevarata „carte alba” a importantei problemei securitatii atunci cand vine vorba de date.

Este motivul principal pentru care solutiile complete de securitate au devenit, acum mai mult ca oricand, o investitie in supravietuire si, poate, unica metoda eficienta de a lupta, prin metode defensive, contra unui mediu din ce in ce mai agresiv. Pana la urma, asa cum pasionatii jocurilor de razboi stiu, bataliile pot fi uneori castigate doar prin atacuri surpriza, dar intotdeauna vor fi pierdute fara o aparare eficace.

Tocmai de aceea, conferinta Agora dedica