solutii de la Fluke incalzirea scolilor-4

Fluke permite accesul tehnicienilor la produse de top cu numeroase caracteristici la un preţ accesibil, grație Ti95 – singura cameră de termoviziune wireless industrială din clasa sa de preţ. Astfel, economisiţi timp şi creşteţi productivitatea cu ajutorul camerei dvs. de termoviziune wireless. Informațiile culese de Ti95 pot fi partajate în mod simultan cu membrii echipei aflați pe teren sau în birou, doar prin intermediul apelului video ShareLive™.

Conectaţi-vă şi colaboraţi în siguranţă cu ceilalţi, astfel încât aceştia să poată vedea ceea ce vedeţi și dumneavoastră. Primiți răspunsuri la întrebări sau aprobări pentru comenzile de lucrări fără a părăsi zona de lucru de pe teren. Luaţi decizii mai bune şi mai rapid ca înainte. Organizaţi-vă măsurătorile pentru fiecare echipament într-o singură locaţie cu istoricul EquipmentLog™.

 În plus, echipamentele din seria Tixx oferă o calitate superioară a imaginii. O rezoluţie spaţială cu până la 23% mai bună decât a altor camere aflate în această clasă de preț. Obțineți contextul pentru imaginea în infraroșu cu ajutorul modului Imagine-în-imagine şi complet vizibil pe cameră (modul IR-Fusion® AutoBlend™ disponibil în software-ul SmartView®).

Pe Ti95 există și o cameră digitală încorporată de 2 megapixeli. Camerele cu termoviziune de la Fluke au un sistem cu memorie SD extinsă. Cardul de memorie SD detașabil de 8GB permite stocarea de informații și date, iar card SD wireless Fluke Connect™ de 8 Gb extinde această capabilitate.

Ambele modele, Ti95 și Ti90 au un design robust și ergonomic. Camerele vin cu soluția Fluke Connect™, cel mai complet sistem wireless de conectare a instrumentelor de testare și măsură și sunt singurele camere industriale în infraroșu conectate wireless în categoria lor de preț.

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/