window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Elisabeta MarinSambata, 19 noiembrie (ora 18.30),  iubitorii genului liric au ocazia sa participe la o seara deosebita la Opera Nationala Bucuresti: reprezentatia cu opera semnata de P.I. Ceaikovski – „Evgheni Oneghin”, in prezenta sopranei de origine romana, Elisabeta Marin, prim solista a Operei  de Stat din Viena, care va interpreta rolul Tatianei.

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, la clasa prof. univ. Maria Slatinaru- Nistor, Elisabeta Marin este in prezent solista a Operei de Stat din Viena. Castigatoare a numeroase premii, printre care Concursul National de Canto „Mihail Jora” (2006), Concursul International de Canto „Hariclea Darclée” (2007), soprana a colaborat de-a lungul carierei sale cu Opera Nationala Bucuresti, Konzerthaus din Viena, Ateneul Roman si a efectuat turnee in Germania si Franta. Repertoriul sau contine roluri importante din creatii lirice universale precum Micaela din „Carmen” de Georges Bizet, Musseta din „La Bohème” de Giacomo Puccini, Helmwige din „Die Walküre” de Richard Wagner, Contesa din „Le Nozze di Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart etc. A colaborat cu dirijori de renume precum Zubin Mehta, Marco Armiliato, Adam Fischer, Bertran de Billy, Peter Schneider, Paolo Carignani, Franz Welser-Möst etc.

Alaturi de Elisabeta Marin, din distributie fac parte: Iordache Basalic, Lucian Corchis, Maria Jinga, Pompeiu Harasteanu, Ana Maria Comsa, Adriana Alexandru, Florin Diaconescu, Dan Indricau, Anastasia Jinga, iar spectacolul va fi dirijat de Iurie Florea.

Anca Baloc

Consilier de presa

Departamentul Imagine, Promovare, Comunicare

OPERA NATIONALA BUCURESTI

Tel.: 021.311.52.54

Mobil: 0729.931.936

e-mail: ancabaloc@gmail.com

website: www.operanb.ro

Go to Top