Printre serviciile care s-au mutat la domiciliu se afla si spalatoria auto. Spalatorie auto la domiciliu – un serviciu SPALARE IN PARCARE. Urmariti reportajul pe www.SpalareInParcare.ro

Aveti nevoie de o coafeza, doriti sa va tundem cainele sau poate vreti sa va spalam masina? Nu va faceti griji, venim imediat la dumneavoastra! Aveti o intalnire la care trebuie sa aratati bine sau pur si simplu nu vreti sa mergeti pana la coafor. E deajuns sa dati un telefon si o echipa de stilisti ajunge chiar la dumneavoastra in sufragerie.
Si prietenii nostri necuvantatori au parte de tratament preferential. Frizerii lor si medicii veterinari vin acasa, daca ii cheama stapanii.
Tot la domiciliu sau ma precis in parcare, putem spala si masina. Tot ce avem nevoie este o solutie speciala si doua lavete din micro fibra. Prima care ia mizeria si a doua care da luciu si usuca.Cu alte cuvinte nu se foloseste apa, deci nu veti avea probleme cu vecinii. Urmariti reportajul pe www.SpalareInParcare.ro

Testeaza produsele SPALARE IN PARCARE cu 30% REDUCERE!

SPALARE IN PARCARE lanseaza pachetul promotional cu 30% reducere pentru utilizatorii individuali. Pachetul contine produse de spalare fara apa a masinii. Va puteti intretine autoturismul mereu stralucitor si in plus salvati bani si timp. Gama de produse premium SPALARE IN PARCARE se adreseaza posesorilor auto care isi intretin singuri masina.

Pachetul contine:
– 1 x SOLO WASH 1000ml = suficient pentru 9 – 10 intretineri cosmetice complete la o masina de dimensiune medie.
– 1 x Rezerva Solo Wash 500ml = suficient pentru 4 – 5 intretineri cosmetice complete la o masina de dimensiune medie.
– 1 x Solutie cauciuc 1000 ml = suficient pentru 10 – 12 intretineri cosmetice a cauciuciurilor la o masina de dimensiune medie.
– 1 x Solutie insecte 1000ml = indispensabila in anotimpul privara – toamna
– 2 lavete microfibra suplimentare necesare procesului de mentinere a masinii stralucitoare.

PRETUL PACHETULUI PROMOTIONAL ESTE 99 LEI! TRANSPORTUL ESTE INCLUS!

Comanda se poate face la INFOLINE SPALARE IN PARCARE: 0723.19.16.13 sau ONLINE pe www.SpalareInParcare.ro

contact@spalareinparcare.ro
http://www.SpalareInParcare.ro