Cântărețul este victima lui Viorel Dragu în al șaselea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 12 noiembrie, de la ora 22.00. Gazda acoperă toate aspectele posibile, de la concerte până la cât de bine arată Speak, pe care îl și complimentează.

„Nu mă consider un bărbat frumos, dar foaie verde…Dacă zici tu acuma, na! (…) Nu că nu vreau să accept că sunt sexy, nu mă gândesc la asta. Nici nu am grijă de mine, mă ceartă întruna și mama, și a mea. Nu mă dau cu creme, nu folosesc nimic, nu fac nimic. Nu folosesc produse de înfrumusețare. Am întâlnit băieți care se dau cu mai multe creme decât femeile”, povestește Speak. Nu, printre aceștia nu se numără Dorian Popa, cum spera Viorel.

De concerte, Speak nu duce lipsă, dar îi place să povestească și cum a ajuns „să cânte la mort. De 11 ani cânt și, acum 10 ani, am cântat și la un parastas. N-am cântat din astea de jale, ci ca la concert. Cu Velea eram: «Dragoste la prima vedere…». Noi doi fusesem la ziua tipului și apoi, după patru zile, a murit și probabil lăsase vorbă să vină să cânte băieții”, e de părere Speak.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea