SpeakUp – o aplicatie de Facebook pentru toate nemultumirile romanilor!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, social/SpeakUp – o aplicatie de Facebook pentru toate nemultumirile romanilor!

Pentru ca schimbarile mari nu se fac in soapta: SpeakUp iti ofera o portavoce online pentru nemultumirile tale. Prima aplicatie online care construieste harta nemultumirilor romanilor a fost lansata de Senior Interactive si TechSoup Romania.

 

Aplicatia construieste o baza reala de subiecte de care romanilor le pasa si pe care doresc sa le schimbe, cu care se va construi o harta a nemultumirii in Romania.

 

Intra pe www.speakupnow.net sau pe Facebook, http://www.facebook.com/RestartRomania?sk=app_105897096231543, si spune de unde ai incepe schimbarea in Romania, daca ar fi sa alegi o singura optiune? Care este cel mai important lucru pentru tine: scolile renovate, mai multe parcuri, constructia de autostrazi, doctori platiti la valoarea muncii lor, acces la educatie pentru toata lumea, servicii online de taxe si impozite, sa stii cum este cheltuit banul public, sa lupti impotriva discriminarii?

 

Aplicatia propune si modalitati concrete prin care oricine poate participa:

  • inscriind idei de schimbare online in www.restartromania.ro
  • sprijinind activitatea unei organizatii neguvernamentale pe www.map4good.org
  • invatand cum sa iti construiesti propria cauza pe www.speakupnow.net

SpeakUp este un proiect al TechSoup Romania si Senior Interactive, realizat in cadrul ReStart Romania.


 —–

ReStart Romania este o competitie in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale: transparentizare si acces la date deschise, o administratie publica utila cetateanului, agregare comunitara.

ReStart Romania este un proiect al TechSoup Romania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.


Pentru detalii suplimentare puteti contacta pe Elena Coman, Public Affairs Manager, TechSoup Romania (elena.coman@techsoup.ro, 0740 198 180)

Go to Top