window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă

Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă „Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” de Rajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem, aniversează un an de la premieră. Sâmbătă, 7 septembrie,  la ora 19:00, la Godot-Cafe-Teatru, bucureștenii îi pot urmări pe Tudor Aaron Istodor și Simona Cuciurianu într-o dramă cu accente comice despre accidente, răni… și dragoste.

„Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi a lui Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viaţă, din copilărie până la vârsta de 38 de ani. Relația dintre ei este urmărită într-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc împreună, periodic, uniţi într-un mod unic şi de neînţeles pentru restul lumii. Dramaturgul Rajiv Joseph construieşte o poveste convingătoare, neconvențională, despre natura viscerală a iubirii (ne)împărtăşite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvăluie spectatorului frânturi din relația dintre Doug şi Kayleen, în timp ce aceștia se apropie unul de celălalt sau se distrug reciproc prin răni reale şi imaginare. Piesa este o harta a relaţiei dintre personaje prin intermediul rănilor suferite, experienţelor traumatizante. Are o latură amuzantă chiar dacă exploatează zone întunecate şi delicate; este dramă şi comedie.

De mici copii cădeam, ne certam, ne îndrăgosteam… şi între timp am crescut…cu zgârieturi, vânătai şi răni…ne găsim unii pe alţii pentru ca mai apoi să ne îndepărtăm… Dragostea doare. La fel și oasele rupte. Ce doare mai tare?

Sâmbătă, 7 septembrie, la ora 19:00, spectacolul sărbătorește un an de viață cu o reprezentație aniversară la Godot Cafe-Teatru.

Autorul Rajiv Joseph este una dintre noile revelații ale teatrului american, câștigând numeroase premii precum NEA Award pentru cea mai bună piesă şi Whiting Writers Award. În 2010 a fost finalist în cursa pentru Premiul Pulitzer, cu piesa „Bengal Tiger at the Baghdad Zoo”.

Regizorul american Ryan Whinnem este director al Companiei de Teatru „Vacant Lot” în New York. A colaborat cu „Milwaukee Shakespeare”, „The Folger Theatre„ şi “The Shakespeare Theatre” şi a lucrat ca regizor în Boston, Baltimore, Washington DC şi New York City.

Regia: Ryan Whinnem

Distribuția: Tudor Aaron Istodor, Simona Cuciurianu

Scenografia  și afișul: Tudor Prodan

Spectacol produs de Asociaţia Pro Drama, Teatrul Fără Frontiere şi Godot Cafe-Teatru

Sponsor: Brâncoveanu Vinars

Asociatia ProDrama | contact@prodrama.ro | www.prodrama.ro

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

Go to Top