window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Spectacolele Comedie pe intuneric si Marfa vie, in acest sfarsit de saptamana la Sala ArCuB

Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti – ArCuB va invita la teatru! Sambata, 5 noiembrie, de la ora 19.00, are loc piesa Comedie pe intuneric, iar duminica, 6 noiembrie, de la aceeasi ora, Marfa vie.

  • Comedie pe intuneric, de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru

Sambata, 5 noiembrie. ora 19.00

Piesa este o savuroasa comedie de situatie, care ne reaminteste cu originalitate ca suntem supusi neprevazutului. O simpla pana de curent genereaza un lant de surprize, ce amplifica umorul englezesc, conturand o farsa moderna.

Cu: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comanici, Tiberiu Paun, Vlad Jipa, Viorica Bantas si Cristina Florea.

  • Marfa vie, dupa A.P. Cehov, regia Dragos Campan

Duminica, 6 noiembrie, ora 19.00

O montare incitanta, cu rasturnari spectaculoase de situatie, cu partituri tragi-comice sustinute firesc de actori talentati. Natura umana, in ipostazele surprinse de Cehov, dezvaluie profunzimi contradictorii.

Cu: Ana Covalciuc,Tudor Smoleanu, Florin Busuioc

Figuratie:Casandra Topoloveanu, Cristina Giurgea

  • · Doua povesti de amor, un spectacol coupé format din doua piese scurte, scrise de A. P. Cehov: Ursul si Cerere in casatorie, regia Mircea Cornisteanu

Marti, 15 noiembrie, ora 19.30

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre aceasta montare: “Cheia succesului acestui spectacol o detin fireste actorii, remarcabili in cele doua ipostaze propuse de regie. Doua povesti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural fata de Cehov (…).”

Cu: Cerasela Iosifescu, Silviu Biris, Ion Arcudeanu.

Detalii pe www.arcub.ro si pe facebook.com/ArCuB

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si pot fi rezervate online pe www.arcub.ro .

Casa de Bilete este deschisa de luni pana vineri, intre orele 10.00-16.00 si cu doua ore inainte de fiecare reprezentatie.

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top