Horatiu Malaele in spectacol

Convins că râsul va mântui lumea, actorul Horațiu Mălăele îi provoacă pe spectatori  la o nouă seară de vară sub nota hazului de necaz.

„Ediţie Specială”, spectacolul plin de amuzament în care actorul Horaţiu Mălăele este secondat de fiul său, Bogdan Mălăele şi de muzicianul Radu Captari, va fi prezentat publicului miercuri, 23 august, de la ora 19.30, pe scena Cinema PRO din capitală. Seara va continua cu proiecţia gratuită a filmului „Funeralii Fericite”, o comedie în care Horaţiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor.

Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate pentru a-i încânta pe cei prezenți cu noul spectacol, la baza căruia se regăsesc texte puternice, pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentații.

Horațiu Mălăele – Video: https://www.youtube.com/watch?v=B6lPTO9gORo

”Ediție Specială” are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc și monologuri ce stârnesc hohote de râs, îmbinate cu melodii  interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc va contura tabloul  fascinant al universului umoristic  – ”Ediție Specială”.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului Cinema PRO, sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  și www.ticketnet.ro.