Spectacolul „IL SIGNOR BRUSCHINO” revine pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS/Spectacolul „IL SIGNOR BRUSCHINO” revine pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII
  • OPERA COMICĂ PENTRU COPII Il Signor Bruschin

OPERA COMICĂ PENTRU COPII Il Signor BruschinÎn 2004, la Festivalul Internaţional al Copiilor desfăşurat în Croaţia, la Šibenik, OPERA COMICĂ PENTRU COPII primea premiul special pentru spectacolul „IL SIGNOR BRUSCHINO„, operă bufă semnată de Rossini, magistral interpretată de artiştii teatrului. După câţiva ani în care alte titluri au constituit bucuria micilor spectatori, „IL SIGNOR BRUSCHINO” revine pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII.

*Orice rol pe care îl interpretez este o plăcere şi o adevărată provocare. Am încercat să povestim întâmplările prin care trec personajele cât mai pe înţelesul copiilor şi, bineînţeles, într-o manieră cât mai amuzantă posibil. Il Signor Bruschino este o producţie specifică lui Rossini, reunind într-o partitură extraordinar de frumoasă situaţiile pe care le găsim în toate operele lui mari, cum ar fi „Bărbierul din Sevilla”, a mărturisit pentru micii spectatori Vicenţiu Ţăranu*, interpretul rolului principal.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Vă aşteptăm, în toate zilele de luni şi marţi ale lunii februarie (de la orele 11.00 şi 13.00), pentru a vă întâlni cu Florville şi Sofia şi povestea lor de dragoste, pusă la încercare de faptul că părinţii celor doi nu sunt de acord cu mariajul lor.

Distribuţia producţiei va prilejui reîntâlnirea cu: Vicenţiu Ţăranu, Ştefan Schuller, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Oana Şerban, Gabriela Daha, Claudia Iagăr şi Valentino Tiron. Conducerea muzicală îi aparţine dirijorului Ciprian Teodoraşcu, regia este realizată de Cristian Mihăilescu, scenografia de Viorica Petrovici, iar asistent de regie este Sorina Tiron. Pregătirea muzicală i-a revenit Mădălinei Florescu, care va asigura şi interpretarea la orgă.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.
Pentru rezervarea biletelor la spectacolele noastre, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până joi între orele 9.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 18.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o ora înainte de începerea spectacolului.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!