Spectacole de succes din stagiunea trecuta, dar si premiere vor intra in scena odata cu deschiderea stagiunii 2010-2011. Incepand din 10 Octombrie, Compania de teatru „Passe-Partout”, condusa de maestrul Dan Puric, va ridica cortina.
Va asteptam Duminica, 10 Octombrie, ora 19:30, la Sala Rapsodia, sa vizionati spectacolul „NOI”, care este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pana acum.

Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelai timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell’ Arte a zilelor noastre, un comentariu fermector asupra contemporaneitatii.

Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre – de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie – sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocur si sa fie tristi fara dulcegrii.