Spre destinaţii turistice cu Biletul de weekend de la CFR!

Acasa/Informatii UTILE/Spre destinaţii turistice cu Biletul de weekend de la CFR!
CFR Călători
CFR Călători asigură legături directe cu trenul spre destinaţii turistice din România. Pasagerii își pot planifica, la prețuri accesibile, excursii de weekend din marile orașe: București, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Suceava etc spre zonele turistice – Valea Prahovei, Băile Herculane, Buziaș, Șuncuiuș, Rupea, Sighișoara, Cacica, Vatra Dornei, etc – din proximitatea centrelor urbane.
Mai jos sunt prezentate câteva variante de rute turistice și tarifele aferente pentru finalul de săptămână, prin oferta Bilet de weekend. Cu această ofertă aveţi posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).
Pentru călătoriile individuale între Sinaia şi Braşov în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, CFR Călători acordă reduceri între 31% şi 56 la bilete,  (reducerile nu se pot pot cumula).
***
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Go to Top