window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Spune adio celulitei și slăbește în 3 minute, în criosaună

Spune adio celulitei și slăbește în 3 minute, în criosaună - CrioBioO siluetă de invidiat, coapse fără celulită, o piele mai fermă și un corp tonifiat reprezintă visul oricărei femei, deja devenit clișeu și realizabil numai pentru vedetele din reviste și reportaje televizate. Știi că trebuie să ai grijă de corpul tău, să mănânci sănătos, să faci sport, dar uneori toate eforturile tale par în zadar. Celulita continuă să se extindă, grăsimea să se depuna, mușchi se lasă, pielea își pierde din elasticitate și fermitate, iar tu ești obosită și plictisită de diete și antrenamente lungi.

Nu este cazul să renunți și nici să-ți schimbi definitiv stilul de viață. Corpul tău are nevoie doar de puțin ajutor. Te invităm să încerci o nouă terapie, foarte cunoscută și practicată în țările occidentale, care îți va oferi o nouă perspectivă asupra întreținerii siluetei și îți va ocupa 3 minute pe zi. Se numește aerocrioterapie și face într-adevăr ca miracolul să se producă în organismul tău, prin declanșarea unor procese regenerative, care au ca efect scăderea în greutate, diminuarea celulitei, remodelarea corporală, tonifierea mușchilor, fermitatea pielii, precum și efecte extrem de benefice pentru sănătatea ta. Practic, corpul tău luptă singur, regenerându-se de la sine, pe cale naturală.

În cadrul unei proceduri de aerocrioterapie, efectuată în criosaună, corpul tău este expus unei temperaturi scăzute, de -180°C, pentru doar 3 minute. Procedurile de aerocrioterapie determină organismul să piardă o mare cantitate de energie. În funcție de greutatea corporală și de temperatura din cabină, în timpul unei proceduri, poți „arde” 150-200 kcal, iar între proceduri 1.000 – 3.000 kcal. În unele cazuri, persoanele care au urmat proceduri de aerocrioterapie au pierdut între 7 – 10 kg după o serie de 20 – 30 proceduri. Pentru scăderea greutății corporale, aerocrioterapia poate fi utilizată numai în combinație cu o dieta rațională și bine echilibrată caloric. În plus, expunerea la o temperatură foarte scăzută, de -180°C, pentru un timp scurt, are ca rezultat creșterea forței musculare și a rezistenței organismului. În timpul unei proceduri în criosaună, nu se modifică temperatura la nivelul mușchilor sau filetelor nervoase, ci numai la nivelul pielii, efectele aerocrioterapiei fiind datorate proceselor declanșate în interiorul organismului. Răspunsul organismului la aerocrioterapie este legat de stimularea receptorilor cutanați.

Procesul din spatele aerocrioterapiei este cu adevărat uimitor, dar și complicat. În momentul în care intri în criosaună, temperatura scade gradual, până la -180°C. Această scădere bruscă a temperaturii stimulează receptorii din piele, care la rândul lor stimulează creierul pentru a transmite mesaje în tot corpul. Numai temperatura pielii scade, iar sângele este pompat spre organele interne, pentru a menține temperatura acestora la valoarea normală. După ce ai ieșit din criosaună, sângele este pompat cu putere înapoi spre piele și extremități. Este îmbunătățită microcirculația și alimentarea cu oxigen a celulelor și sunt eliminate toxinele. Pe parcursul următorelor ore, organismul începe procesul de  reîncălzire prin care sunt arse până la 1000-3000 kcal. Prin toate aceste procese care se petrec în timpul și după procedurile de aerocrioterapie organismul luptă singur, prin propriile sisteme, să elimine celulita și să reducă depozitele de grăsime.  În plus, în momentul răcirii bruște se activează și sistemul nervos, care elibereaza endorfine în tot organismul, astfel că și starea ta psihică va fi foarte bună.

Pentru diminuarea celulitei și controlul supraponderabilității sunt necesare proceduri de aerocrioterapie de 180 secunde, în fiecare zi, în serii de 20 – 30 proceduri. Sunt necesare 2-4 serii la un interval nu mai lung de o lună.

Criosauna se încadrează în categoria echipamentelor de întreținere corporală, nu a echipamentelor medicale. Puteți beneficia de proceduri de aerocrioterapie în centrul CrioBio din Calea Griviţei nr. 3 (la intersecţia cu Calea Victoriei,  în cadrul clinicii Bio Terra Med). Pentru programări sunaţi la: 0728.874.411. Preţ: între 75 şi 100 lei/procedură, în funcţie de abonamentul ales.

Despre aerocrioterapie

Aerocrioterapia, practicată în cabinele criosaunelor, activează toate resursele fiziologice ale organismului, declanşând regenerarea acestuia din interior, pe cale naturală. O ședință de aerocrioterapie nu necesită nicio pregătire prealabilă. Durata scurtă a unei proceduri, de numai 3 minune, o face și mai accesibilă și comodă. Aceasta stimulează sistemul imunitar şi pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. În plus, creşte capacitatea de efort fizic şi intelectual, ajută la scăderea greutăţii corporale, reîntinereşte pielea, creşte libidoul şi diminuează consecinţele stresului zilnic.  Are aplicatii multilple, cu efecte extrem de benefice pentru sanatate, in variante domenii precum: reumatologie, hepatologie, neurologie, cosmetica, sexologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, pneumologie, cardiologie, dermatologie, ortopedie si traumatologie, medicina sportiva, imbunatatirea generala a sanatatii, slabit si diminuarea celulitei.

Despre CrioBio

CrioBio este o companie românească care a deschis primele centre de aerocrioterapie din Bucureşti. De asemenea, CrioBio comercializează cabinele de aerocrioterapie/criosaune. Acestea pot fi instalate în clinici medicale, saloane de înfrumuseţare, centre sportive, săli de fitness, staţiuni, sanatorii, acasă. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de Facebook Criosauna București sau www.criobio.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top