Sunt din ce în ce mai rare formațiile de trio și cvartet deși repertoriul cuprinde nenumărate capodopere. Plăcerea de a face – și de a asculta! – muzică de cameră pare că aparține altor timpuri. De aceea apreciem, în mod deosebit, instrumentiștii care abordează totuși acest domeniu ce merită, din plin, dreptul la recunoaștere și la neuitare.

Violonista Daniela Cobușcean este studentă în anul I de Master la Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB), la clasa conf.univ.dr. Ladislau Csendes
După studii la Hochschule der Kunste Bern/Elvetia pianista Mihaela Culea este astăzi studenta la UNMB, clasa lect. univ. dr. Delia Pavlovici.
Violoncelista Eleonora Bordînc este studentă la UNMB, clasa prof. univ.dr. Marin Cazacu.

Cele trei instrumentiste s-au întâlnit la cursurile de muzică de cameră și au alcătuit un trio care, în timp, s-a sudat armonios și s-a făcut remarcat în apariții de concert. Le-am putut asculta, în urmă cu câțiva ani, și în cadrul Stagiunii de marți seara iar talentul lor, profesionalismul imprimat formației de prof. univ. dr. Verona Maier ca și succesul de public ne-au determinat să le oferim, un al doilea recital în proiectul nostru.

Marți, 1 februarie ora 19, Ateneul Român, Sala mică

DANIELA COBUSCEAN – vioară
ELEONORA BORDÎNC – violoncel
MIHAELA CULEA – pian

Program

Ludwig van Beethoven – Trio op.121a

Franz Schubert  -Trio op.100

Coproducător Radio România Muzical

Biletele pot fi achiziționate:
Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“.Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român ( doar cu o oră înainte de începerea concertului !) Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.