Start-up in ape minerale: Aqua Sara

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business/Start-up in ape minerale: Aqua Sara

SC Ape Minerale Boholt (parte a grupului de firme Quasar din Deva) anunta deschiderea fabricii de ape minerale de la Boholt si lansarea pe piata de ape minerale a brandului Aqua Sara.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ca urmare a unei investitii care se cifreaza la aproximativ 5 milioane de euro, fabrica de ape minerale de la Boholt si-a inceput recent activitatea. Sursa de la Boholt unde se imbuteliaza Aqua Sara este un izvor de mare adancime, microbiologic pur, care ofera o apa cu certe beneficii pentru sanatate. Continutul bogat in minerale probabil cea mai mineralizata apa de pe piata in special continutul de calciu si magneziu, confera produsului beneficii unice pentru corpul uman.
Prin lansarea acestui nou brand pe piata apelor minerale ne dorim sa raspundem nevoii din ce in ce mai crescute a consumatorului roman de a consuma produse cu beneficii pentru sanatate, produse cu valoare adaugata certa.
Din punct de vedere economic vorbind, ne dorim si vom fi mandri sa creem cat mai multe oportunitati si locuri de munca, intr-o perioada dificila.
Canalele de distributie vor fi retailul modern, magazinele traditionale si evident Horeca. Aqua Sara este un produs sanatos, calitativ superior, un produs de care dorim sa beneficieze cat mai multi consumatori intr-un termen cat mai scurt.

Dalea Gabriel – 0721600200
info@aquasara.ro
http://www.aquasara.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2014-01-29T15:05:28+02:0014 iunie 2010|Categories: business, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |