window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Stejar Strong o bere tare pentru barbati de esenta tare

URSUS Breweries readuce pe piata berea Stejar Strong, in varianta cu 7% continut de alcool, si lanseaza Stejar Rugby Club in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby.

La finalul IRB Nations Cup, competitia care i-a adus in acelasi loc pe jucatorii echipelor nationale de rugby Italia A, Scotia A, Namibia, Argentina Jaguars, Georgia si Romania, precum si pe suporterii romani ai acestui sport, Stejar, partenerul de lunga durata al Nationalei de Rugby a Romaniei, a organizat o petrecere pentru barbatii de esenta tare din Romania, unde acestia au baut Stejar Strong, o bere pe masura caracterului lor.

Respectand, ca intotdeauna, dorintele consumatorilor nostri, am decis sa aducem din nou pe piata berea Stejar Strong. Cu un continut de alcool de 7% si un gust intens, bine conturat, Stejar Strong este singura bere care raspunde exact nevoilor unui barbat cu un caracter puternic. Era asadar natural ca acolo unde sunt barbatii de esenta tare sa fie si o bere pe masura, motiv pentru care am ales sa relansam Stejar Strong intr-un context foarte masculin, respectiv la finalul IRB Nations Cup, in prezenta a peste 300 de jucatori si fani ai rugby-ului a declarat Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing URSUS Breweries.

Petrecerea a avut loc intr-un cadru natural pentru barbatii de esenta tare: pe terenul unde jucatorii de rugby se antreneaza pentru a raspunde provocarilor adversarilor. Decorul a fost inspirat din viata rugbistilor, elementele de recuzita incluzand fotolii de dimensiuni mari in forma de minge de rugby si mingi de antrenament care au fost puse la dispozitia amatorilor pentru a-si testa indemanarea.

In baza parteneriatului intre Stejar si Federatia Romana de Rugby a fost lansat si Stejar Rugby Club, o comunitate care isi propune sa reuneasca toti barbatii pasionati de rugby, care considera ca un barbat de esenta tare e un barbat puternic, corect, cu tarie de caracter.

In ultimii patru ani am sprijinit rugby-ul, singurul sport care defineste un teritoriu masculin in care forta si fairplay-ul sunt litera de lege. A sosit timpul ca Stejar sa faca un pas inainte si sa contribuie la formarea si consolidarea unei comunitati de barbati cu aceleasi valori si, impreuna, sa promovam acest sport si principiile sale de baza. Stejar Rugby Club se doreste a fi o comunitate in cadrul careia fiecare barbat respecta aceste valori si traieste ghidat de ele. Nu oricine poate sa fie jucator de rugby, dar este in puterea oricui sa se comporte ca unul, respectiv sa fie demn, curajos, sa isi respecte cuvantul si principiile, a adaugat Grant McKenzie.

Rugby-ul este intr-adevar un sport care formeaza personalitati puternice, combinand forta fizica si taria de caracter. Ne bucura faptul ca Stejar se implica in promovarea acestui sport si ca a avut initiativa de a lansa Stejar Rugby Club, un cadru organizat in care se vor intalni oameni care au practicat sau practica rugby-ul si cei care impartasesc valorile jocului. Ne dorim sa organizam si cursuri de initiere, promovand rugby-ul si in randul celor mai tineri declara Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Primii barbati care au primit statutul de membri ai Clubului sunt cei zece jucatori care, in urma cu cincizeci de ani, au scris istoria in fata nationalei de rugby a Frantei, una dintre tarile care inregistreaza an de an rezultate foarte bune in competitiile de profil. Clubul va reuni atat
jucatori de rugby din generatia noua, cat si veterani ai acestui sport, jurnalisti, bloggeri si vedete pasionate de rugby.

Mai multe informatii despre club, criteriile de aderare, precum si despre activitatile speciale care se vor derula in cadrul acestuia sunt fi disponibile pe site-ul www.bereastejar.ro, precum si pe conturile de Facebook si Twitter DeEsentaTare.

***
Stejar Strong face parte din portofoliul de marci al URSUS Breweries si este disponibila pe piata in trei variante: PET de 2 l, sticla de 0,5 l si doza.
URSUS Breweries, parte a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redds, Azuga, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Laura Banica
PR Manager
BORTUNOLTEANU
laura@bortunolteanu.ro
0730 025 819
laura@bortunolteanu.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top