Clienții București Mall vor putea găsi în perioada 25 mai – 14 iunie la Designers Boutique, creațiile românești Papucei și Bon Bijou, două branduri pentru femeile care vor să iasă în evidență prin modele rafinate, elegante, dar îndrăznețe.

Designers Boutique, un spațiu oferit gratuit de București Mall între 23 martie și 15 iunie 2018, pune la dispoziția clienților, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de modă. Primul nume care și-a prezentat creațiile la Designers Boutique a fost Venera Arapu, urmată de Izabela Mandoiu și Kinga Varga.

Brandul Papucei s-a născut la Iași, în 2006, datorită creatoarei și inginerului de fabrică Angela Vasiliu. Elementele definitorii ale stilului Papucei sunt nuanțele metalice, finisajele care dau un aspect învechit și aplicațiile îndrăznețe. Realizate manual în atelierul propriu din Iași, colecțiile de încălțăminte, accesorii și haine au surprins de fiecare data prin creativitate și modul de prezentare. Papucei a fost și unul dintre primele branduri românești de la târgurile internaționale de la Paris, Milano, New York sau Dubai. Angela Vasiliu a reușit să își crească afacerea cu succes, așadar astăzi, produsele sunt vândute în alte țări din Europa, atât online, cât și în magazinele proprii. Publicul este unul vast, de la adolescente până la femei adulte.

Bon Bijou este un brand care oferă fashionistelor acele accesorii statement, care nu ar trebui să lipsească din cutia lor de bijuterii. Prin îmbinarea materialelor textile, metalice, pietre naturale și zirconii au fost create bijuterii unice. Bon Bijou este ca un studio de creație, un univers unde clientele își pot customiza accesoriul în funcție de personalitatea fiecăreia.

Încă de la deschidere, din 1999, București Mall a oferit bucureștenilor acces la unele dintre cele mai mari și mai populare branduri de fashion internaționale, precum și la branduri locale. Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

Despre București Mall și fashion:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, deschis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.