• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS
Dirijorul vienez SASCHA  GOETZEL dirijeaza Simfonia a II-a de MAHLER, la Sala Radio
 
 Un dirijor carismatic creează o poveste de neratat vineri pe Scena Sălii Radio!

„Simfoniile mele reprezinta continutul intregii mele vieti; am cuprins in ele toata experienta si  suferinta mea”, spunea unul dintre marii compozitori ai tuturor timpurilor, GUSTAV MAHLER. Despre menirea vietii si rostul omului pe Pamant, subiecte care l-au preocupat pe compozitorul macinat de probleme interioare intreaga sa viata, povesteste Simfonia a II-a – supranumita Invierea – pe care vom avea bucuria de a o asculta vineri, 7 martie (19.00), la Sala Radio.  

Si cum o asemenea lucrare trebuia asociata unei seri speciale, alaturi de ORCHESTRA NATIONALA RADIO ii veti aplauda pe cei trei invitati speciali la Bucuresti: dirijorul vienez SASCHA  GOETZEL, soprana de origine romana cu o deosebita cariera internationala, SIMONA MIHAI si mezzosoprana VALENTINA KUTZAROVA – Bulgaria. Evenimentul se va derula cu participarea CORULUI  ACADEMIC  RADIO, dirijor: DAN MIHAI GOIA.

Mai multe informatii la
.

Mentionam ca doar la acest concert intrarea studentilor de la facultatile de toate specializarile (nu numai a celor de la arte) va fi libera, in limita locurilor disponibile si pe baza carnetului de student.

Go to Top