window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Studentii romani sunt asteptati sa se inscrie la conferinta ”IT Security for the Next Generation”, organizata de Kaspersky Lab / inscrieri pana la 15 august 2010 / Erfurt (Germania) / 22-24 octombrie 2010

Kaspersky Lab va organiza conferinta europeana „IT Security for the Next Generation”, dedicata studentilor din ciclurile de licenta si master de la toate universitatile din Europa, institutii de invatamant superior si colegii. Aceasta va avea loc la Universitatea de Stiinte Aplicate din Erfurt (Germania), in perioada 22-24 octombrie 2010, iar tinerii participanti, inclusiv din Romania, isi pot inscrie proiectele pana la data de 15 august 2010.

Studentii care doresc sa participe la aceasta conferinta trebuie sa pregateasca si sa trimita comitetului organizator un proiect de cercetare bazat pe unul dintre subiectele agreate de comisie, precum tendintele in dezvoltarea anti-spam, securitatea „in-the-cloud”, tehnologii viitoare pentru detectarea si combaterea malware-ului, provocari si oportunitati pentru companiile de securitate IT in urmatorii 10 ani si multe altele.
„Comunitatile de profesionisti sunt foarte importante in contextul actual, iar Kaspersky Lab considera ca este una din datoriile sale sa participe activ la dezvoltarea domeniului stiintific si sa aduca laolalta tineri cercetatori din tari diferite”, spune Svetlana Efimova, Head of Educational Programs la Kaspersky Lab. „Speram ca „IT Security for the Next Generation” sa fie o conferinta care va oferi oportunitatea tinerilor specialisti din intreaga lume sa dezvolte si sa faca schimb de idei”, completeaza Efimova.
Conferinta „IT Security for the Next Generation” va aduce impreuna studenti, experti, oameni de Stiinta si cercetatori, pentru a prezenta si discuta probleme legate de criminalitatea informatica. Evenimentul va oferi o platforma pentru viitoarele generatii, care vor avea posibilitatea de a-si impartasi cunostintele si experienta si de a dezvolta noi idei pentru a imbunatati nivelul cunostintelor IT pe care le detin. Un juriu va evalua proiectele inscrise, iar cele mai bune dintre cestea vor fi recompensate cu premii din partea Kaspersky Lab.
Nu in ultimul rand, la Runda Internationala a conferintei IT Security for the Next Generation, care anul acesta se va desfasura in Polonia, in perioada 23-24 mai, se vor reuni castigatorii editiilor preliminare din Europa, Asia si Rusia. Peste 100 de studenti si profesori din universitati de renume din intreaga lume vor lua parte la conferinta.

Pentru mai multe detalii referitoare la IT Security for the Next Generation accesati www.kaspersky.ro

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce si distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.viruslist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

Go to Top