window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Absolventii de liceu care doresc sa beneficieze de gratuitate in ceea ce priveste taxele scolarizare in Danemarca se pot inscrie pana pe data de 28 mai 2010. Universitati daneze de prestigiu, precum VIA University, NOEA Institute of Applied Management, Roskilde Business College, Aarhus Institute of Business and Technology sau TEKO Business and Design ofera cursuri in limba engleza si cazare asigurata in campus studentilor internationali.

De asemenea, trebuie mentionata posibilitatea de completare a veniturilor studentesti prin permisiunea de a lucra 15 ore pe saptamana. Pentru a se inscrie, nu trebuie decat satrimita copia foii matricole cu rezultatele primilor ani de liceu la adresa denmark@iec.ro(ambele trebuie traduse in limba engleza la un traducator autorizat. Mai multe informatii despre fiecare institutie in parte sunt disponibile pe site-ul Programului de Plasament Univeristar aflat sub egida IEC – International Education Center www.universities.ro.
IEC – International Education Center Romania faciliteaza invatamantul international, oferind asistenta gratuita tinerilor romani in eforturile lor de a accesa sistemul global de educatie.

olga cojocaru@iec.ro
info@iec.ro
http://www.iec.ro

Go to Top