O zi dedicată în întregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! Pentru al doilea an consecutiv, Subway sărbătorește în România World Sandwich Day cu o ofertă de nerefuzat, un SUB sandwich GRATUIT de 15 centimetri la unul cumpărat, și o competiție pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist între Alina Eremia și Dorian Popa. Cele două vedete îndrăgite de milioane de români se vor afla sâmbătă, 3 noiembrie, în restaurantele Subway din București, magazinul Cocor (Dorian), și Brașov, magazinul Coresi (Alina), de la ora 11.00, pentru a lua parte la un concurs inedit.

World Sandwich Day își are originea în America, țara unde a luat naștere cel mai mare lanț de restaurante cu servire fast food din lume, SUBWAY®.  Istoria celui mai iubit snack din lume a început cu două felii de pâine așezate la întâmplare, umplute cu fâșii sărate de vită; sute de ani mai târziu putem face orice combinații ne dorim. Despre ce vorbim? Evident, despre sandwich! Pe 3 noiembrie Subway celebrează World Sandwich Day și oferă în dar tuturor clienților din România un SUB gratuit, la un SUB cumpărat.

World Sandwich Day în restaurantele SUBWAY®: cumpără un sandwich și primești unul GRATUIT!

 Sandwich-urile sunt parte din dieta noastră zilnică. Pentru mic dejun, prânz sau cină.  Acasă, la muncă sau la școală. Oferta Subway este unică și le permite clienților să își personalizeze așa cum își doresc sandwich-ul. Aceștia pot alege dintr-o gamă variată de ingrediente de calitate, cu carne sau fără și pot adăuga legume proaspete.  Fiecare restaurant Subway din România coace pâine proaspătă la fiecare 4 ore! Subway inovează continuu, astfel încât, la fiecare 3 luni, meniul se îmbunătățește cu oferta de sezon. Finele lui 2018 aduce în meniul Subway BBQ Pulled Pork, cu bucăți delicioase de porc și sos barbecue.

Și, pentru că Subway este o companie care susține implicarea socială, și în 2018 este alături de Organizația O masă Caldă, în cadrul campaniei caritabile de Crăciun. Peste 1000 de oameni nevoiași vor primi o masă caldă din partea Subway România.

Mai multe detalii despre oferta și acțiunile Subway România cu ocazia World Sandwich Day pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/Subwayro/?ref=br_rs

SUBWAY  România

SUBWAY® a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012.  În prezent gigantul american operează pe piața din România în 40 de restaurante. Succesul Subway este consolidat de un model de business solid, implementat de Frederick „Fred” DeLuca în urmă cu 49 de ani. Modelul de afaceri are la bază criterii esențiale: prospețimea celor mai bune ingrediente, crearea și servirea celor mai gustoase sandvișuri din lume chiar în fața clientului, respectând cel mai inalt nivel de calitate.