SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a deschis în România restaurantul cu numărul 40.  Cu o medie de 6 restaurante inaugurate anual, gigantul american își continuă expansiunea pe piața din România. “Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără munca susținută a tuturor membrilor echipei, mai ales a francizaților Subway si a echipelor lor. Am deschis din aprilie 2012 câte șase restaurante noi pe an, un rezultat excelent. Și nu ne oprim aici! Avem expertiza și motivația necesare să ne continuăm dezvoltarea în România”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru București și județul Ilfov

Cel de-al 40 lea restaurant Subway® este deschis in Gura Humorului. Inaugurarea lui a avut loc pe 10 aprilie 2018. „Restaurantul este deschis intr-o stație Petrom. Este o locație strategică, care unește Estul cu Vestul României. Colaborarea noastră cu Petrom se extinde în 2018. Restaurantul Subway deservește, în principal, clienții aflați în tranzit și ne bucură entuziasmul cu care ne-au întâmpinat și faptul ca am reușit să le aducem sandwich-ul favorit mai aproape”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zona din afara București-Ilfov.

Planurile de dezvoltare ale Subway® România continuă cu deschiderea, în iunie, a unui nou restaurant în Campusul Universitar din Timișoara. Va fi, de altfel, ultimul restaurant cu decor „Metro”. Potrivit planului de rembranding care a început în 2017, toate restaurantele Subway ce urmează să fie deschise vor avea un décor nou, pe baza conceputului “Fresh Forward”. “Continuăm să căutăm modalități de dezvoltare a rețelei Subway. În acest an ne-am propus să deschidem mai multe restaurante cu décor Fresh Forward. Le oferim clienților o experiență de neuitat, îi servim cu sandwich-uri fresh si delicioase, iar artiștii noștri sunt recunoscuți pentru talentul lor inegalabil”, spune Rumen Radev.  “În acest moment căutăm se ne dezvoltăm în zone precum București, Craiova, Galati sau Târgu Mureș”, adaugă Andrei Trifan.

SUBWAY® România

SUBWAY® a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012 și ajungând în prezent la 40 de restaurante. Succesul SUBWAY® este consolidat de un model de business solid, implementat de Fred DeLuca în urmă cu 53 de ani. Modelul de afaceri a fost creat în jurul unor aspecte esențiale precum: prospețimea celor mai bune ingrediente, crearea și servirea celor mai gustoase sandvișuri din lume chiar în fața clientului, respectând cele mai inalte niveluri de calitate.