SUEDEZII ITI DAU IN SCHIMBUL UNEI MASINI VECHI UNA NOU NOUTA!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/auto / transporturi/SUEDEZII ITI DAU IN SCHIMBUL UNEI MASINI VECHI UNA NOU NOUTA!

Mr CAPOdata cu instalarea vremii bune este timpul ca masina ta sa recapete aspectul nou, stralucitor si curat de alta data. Ai vrea sa primeasca cele mai bune servicii de ingrijire, dar nu stii unde i-ai putea oferi un serviciu exclusivist? Mr CAP are solutia pentru tine!

Cine este Mr CAP ? Nimeni altul decat liderul pietii suedeze pe segmentul de ingrijire a automobilelor, prezent si la Bucuresti. Se poate vorbi despre servicii exclusiviste deoarece acestea sunt oferite de tehnicieni specializati si pregatiti in Suedia ce folosesc produse patentate, chimicale si tratamente create in laboratorul propriu din Suedia.Rezultatele sunt remarcabile: exteriorul si interiorul vor arata chiar mai bine decat atunci cand masina era nou-nouta .Mai mult decat atat, exteriorul si interiorul masinii vor fi acoperite cu un strat protector care va spori rezistenta la praf si la alte elemente daunatoare.

Stiai ca … ? Vopseaua ce acopera masina este similara cu propria piele,adica prezinta pori. La fel ca epiderma necesita curatire, tratament si protectie. Luciul acesteia se masoara in unitati de stralucire, insa desi pare de necrezut, masinile noi nu prezinta cel mai mare grad de stralucire. Atunci cand un autoturism iese pe poarta fabricii, are in jur de 95 de unitati de stralucire. 95 de unitati si nu 100, intrucat inca de la primul drive test, elemente precum praful, picaturile de ploaie, razele solare incep sa deterioreze vopseaua acesteia.

Un tratament personalizat

Un tratament de la Mr CAP va pastra acea senzatie unica de nou, iar masina va arata mult mai stralucitoare decat atunci cand a fost fabricata, desi poate avea cativa ani buni de vechime.

Punctul de plecare consta intr-o inspectie amanuntita a masinii pentru a determina si analiza starea interiorului si exteriorului si a alege tratamentul adecvat care sa dea rezultate maxime. Urmeaza o curatare atenta si completa a sasiului, precedata de curatarea meticuloasa a interiorului precum si a compartimentului motor.Toate suprafetele din habitaclu vor avea parte de un tratament personalizat, iar cele textile vor trece printr-un proces similar curatatoriei chimice. Ulterior, acestea vor fi impregnate cu UG-2, o substanta invizibila care respinge praful, facand ca interiorul sa fie mai usor de aspirat si mentinandu-l curat pentru mai multa vreme.

Dupa aceste procese, se vor indeparta si cele aparte zgarieturi iar toti porii din vopsea vor fi curatati. La final se aplica Mr CAP FormulU, unul dintre cele mai mari secrete ale succesului Mr CAP ce va face ca masina sa arate mai frumoasa si mai stralucitoare decat atunci cand era noua, facilitand totodata intretinerea ei .

CONTACT:

Soseaua Pipera Nr.48, sector2, Bucuresti
http://revista.mrcap.com
master.romania@mrcap.com
Tel:021.232.07.81

Go to Top