window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”Sunetul Iubirii” sau terapia divina a muzicii

Concert | Seda Bağcan si Robert Haig Coxon

Mai sunt doar doua saptamani pana la mult asteptatul concert „terapeutic“ al artistilor Seda Bağcan si Robert Haig Coxon. In data de 4 aprilie, cei care doresc sa intre pe frecventa relaxarii, a iubirii si a vindecarii o pot face prin intermediul unui concert inedit la Palatul National al Copiilor, incepand cu ora 19:00.

Cei doi artisti, renumiti pentru muzica lor speciala, au pregatit un repertoriu terapeutic, destinat iubitorilor spiritualitatii si a muzicii New Age (stil abordat cu succes de artisti precum -Yanni, Chris Spheeris, Kitaro, s.m.a). Formula acestui concert se va concretia intr-un eveniment special si unic. Avand un program foarte incarcat si solicitari pe toate continentele, cei doi artisti nu vor mai concerta prea curand impreuna pe aceeasi scena in Europa.

Cu prilejul acestui concert, Seda Bağcan vine pentru a treia oara in Romania. In septembrie 2013 a cantat in deschidera conferintei pe care autorul american Gregg Braden a sustinut-o la Bucuresti, revenind anul trecut in noiembrie, in cadrul turneului World Peace Tour. Artista foloseste terapia cu sunete avand convingerea ca muzica este o cale nemijlocita de vindecare. Pregatirii sale muzicale foarte serioase si diverse i se adauga o consistenta initiere in medicina complementara compusa din Reconnection, ATIH, Reiki si Yoga.

Pianistul si compozitorul Robert Haig Coxon este considerat maestrul Vindecarii Sacre care prin muzica sa atinge inima. The Silent Path, albumul care i-a adus recunoasterea talentului, este folosit in tratamentul ADD-ului chiar si in Romania. Multi oameni de stiinta si terapeuti folosesc muzica sa in diverse tratamente, iar Lee Caroll, autorul cartilor Kryon si Copiii indigo – zece ani mai tarziu i-a cerut sa insoteasca echipa sa in turnee pentru a schimba inimile si vietile oamenilor prin muzica sa divina.

Biletele pentru concertul Sunetul Iubirii sunt disponibile la preturi diferite, in functie de categorie si mai pot fi inca achizitionate de pe www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.ticketnet.ro, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Libraria Eminescu, precum si de la punctele de vanzare ale agentiei TUI Travel Center sau de la sediul editurii For You.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top