window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sambata, 26 iunie 2010, British School of Bucharest te invita la super petrecerea Midsummer madness party marca BSB & Fratelli Social Events in parteneriat cu Audi, Volkswagen, Porsche Finance Group si Le Club. Startul la dans si la distractie se va da in gradina de vara a BSB, din strada Iancu Nicolae nr. 42, incepand cu orele 20.00.

Vino impreuna cu prietenii tai la un concert de exceptie al trupei ABBA Tribute Band, invitata special de la Londra, si totodata sa te bucuri de un bufet-suedez delicios si de muzica oferita de Fratelii, totul intr-o atmosfera de vis.

Biletele pentru petrecerea de vara BSB s-au pus in vanzare la sediul British School of Bucharest, campusul din Strada Iancu Nicolae, nr. 42, BSB Gafencu nr. 14, Sector 1, sau la Le Club din Soseaua Nordului nr. 120 (Satul Francez) sau pot fi direct comandate la adresa de e-mail: office@britishschool.ro . Costul unui bilet este de 200 RON. Rezervarea la masa se poate face la cerere.

Despre British School of Bucharest

Incepand cu anul 2000, BSB si-a deschis portile pentru un grup select de familii care considerau educatia copiilor lor ca fiind prioritatea zero. Pornind de la un fundament reprezentat de conditii excelente de predare-invatare si angajamentul luat pentru a servi binelui tuturor elevilor care ii trec pragul, BSB s-a dezvoltat continuu, acumuland progresiv si adaugand acestei fundatii solide, ajungand acum sa ofere posibilitatea educarii intr-o maniera unica a unui efectiv de aproximativ 400 de elevi care apartin unui numar de 43 de nationalitati diferite.

British School of Bucharest (BSB) este o scoala independenta care a primit si trecut inspectia Inspectoratului Independent (www.isi.net) din Marea Britanie, in urma inspectiei scoala fiind cotata ca oferind o educatie cu numeroase trasaturi exceptionale. De asemenea British School of Bucharest este membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale) si recunoscuti de Ministerul Educatiei din Romania. Sub crezul cream azi, cetatenii de maine, elevii BSB au rezultate foarte bune, ei intelegand ca bine nu este suficient prin el insusi, ca trebuie intotdeauna sa tinteasca spre mai bine.

corina@britishschool.ro,
gabriela.urse@mecglobal.com

Go to Top