window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

SurPrinde Magia de Craciun prin campanii speciale de marketing online

 Tot ce imi doresc de la Mos Craciun este… sa vand mai mult de Sarbatori! Nu rata ocazia de a fi cu un pas inaintea concurentilor tai in perioada Sarbatorilor de Iarna, de a te impune pe piata si de ce nu, de a castiga mai mult prin campanii speciale de marketing online! Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la o firma specializata in marketing online: WEB CONNECT!

Craciunul, cel mai important eveniment al anului pentru orice afacere

Care este secretul cresterii vanzarilor in perioada de Craciun? Intreaba orice specialist in marketing si el iti va raspunde ca PRezenta brandului tau pe internet, dezvoltarea unei campanii de comunicare interactiva, care sa ajunga direct la clientii si potentialii tai clienti este indispensabila.

Te gandesti ca inca nu au aparut nici ornamentele de Craciun, ca afara e inca vreme frumoasa, de ce sa planuiesti inca de pe acum ce vei face in Decembrie? Pentru foarte multe branduri/magazine online, Craciunul este cel mai important eveniment al anului. In aceasta perioada, foarte multi comercianti castiga aproape cat in tot anul. Pentru toti insa, este perioada in care se pot castiga bani, perioada in care pot sa isi faca cunoscute produsele/serviciile.

Strategii de marketing online atent planuite pentru vanzari sporite

Brandurile importante isi planifica campaniile de Craciun inca din Iulie, iar daca tu nu ai inca o strategie de promovare pentru cea mai importanta perioada a anului, din punct de vedere a vanzarilor, este timpul sa te gandesti la ea. Este perioada optima de a crea strategia de promovare si cea de comunicare pentru Sarbatorile de iarna. Nu mai sta pe ganduri: Craciunul se apropie cu pasi repezi!

Campanii speciale de marketing online pentru Sarbatorile de Iarna

Noi la WEB CONNECT am creat un pachet special de servicii marketing si promovare online pentru aceasta perioada a anului. Te putem ajuta de la crearea strategiei de marketing, la implementarea unei campanii interactive de PR, la crearea unei campanii de email marketing, la o promovare activa in retele sociale si pana la designul materialelor de promovare. Putem “impodobi” site-ul/magazinul tau astfel incat sa il pregatim pentru Sarbatorile de Iarna.

Craciunul vine mai devreme decat iti inchipui, asa ca nu este prea tarziu pentru a aduce brandului tau putina “magie de Craciun” in aceasta luna speciala dedicata consumului. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la o firma specializata in marketing online: WEB CONNECT!

Pentru detalii si informatii suplimentare, va rugam sa contactati persoanele: Alina Savu, telefon 0723-623219, email office@web-connect.ro si Mihaela Baicu, telefon 0722-663366, email sales@web-connect.ro.

We transform your Christmas in a success!

Despre WEB CONNECT

SC WEB CONNECT SRL este o agentie full service de marketing, oferind clientilor sai tot suportul de care au nevoie pentru a isi dezvolta un business online. Pentru mai multe detalii accesati www.web-connect.ro!

 

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top