Sute de copii au vizitat sediul Poliţiei Locale din Timişoara

Poliţia Locală Timişoara a marcat, ca în fiecare an de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, Ziua Poliţiei Locale, ocazie cu care a fost organizată pentru al doilea an consecutiv Ziua Porţilor Deschise. Manifestarea, care a fost o reuşită anul trecut, s-a bucurat de un şi mai mare succes în acest an.

Timişorenii au avut astfel ocazia să viziteze sediul instituţiei, birourile, sala de festivităţi, sala de sport unde poliţiştii locali se antrenează, să afle care sunt atribuţiile poliţiştilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competiţiile sportive, să vadă dotarea, motocicletele, bicicletele, autovehiculele cu care poliţiştii locali patrulează.

La eveniment au fost prezenţi peste 300 de elevi de la unităţile de învăţământ pe care Poliţia Locală le are în supraveghere şi care şi-au exprimat dorinţa de a vizita sediul nostru, dar şi de la alte instituţii de învăţământ care au dorit să cunoască pe viu o parte din activitatea  poliţiştilor locali.

Pe lângă elevi au fost prezenţi şi alţi timişoreni care au dorit sa vadă cu ce se ocupă Poliţia Locală, precum şi reprezentanţi ai consiliilor consultative de cartier cu care Poliţia Locală colaborează permanent.

Go to Top