window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sute de locuri de muncă în construcții disponibile pentru constănțeni

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSPeste 500 de posturi vacante sunt disponibile la târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții care va avea loc joi și vineri, 21 – 22 iunie 2012, Între orele 09 – 14, la Pavilionul Expozițional Constanța din Mamaia. Evenimentul este organizat de Fundația Casa de Meserii a Constructorilor și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă în cadrul proiectului PICAS

Șomeri și alte persoane aflate în cautarea unui loc de munca în construcții vor avea șansa să se angajeze ca faianțar, dulgher, zidar, maistru, inginer, șef de santier, etc.

Locurile de muncă sunt oferite atat in țară cât și în străinătate de peste 20 de firme și companii cunoscute din domeniul construcțiilor precum: ATG High Solution (175 locuri disponibile), Mobitom (20 locuri disponibile) sau ABC VAL (10 locuri disponibile) etc.

Cu ocazia târgului, persoanele aflate căutarea unui loc de muncă își pot realiza în mod gratuit un CV în format Europass și pot participa la interviuri de angajare. Totodata se pot înscrie în singurul portal dedicat exclusiv sectorului de construcții, www.picas.ro, loc unde se va continua procesul de recrutare și va putea fi consultată o ofertă mai extinsă de locuri de muncă. Portalul se adresează în același timp și companiilor care caută personal în vederea angajării, având posibilitatea de a selecta dupa profesie, experiență, calificări, condiții de lucru speciale etc.

Portalul specializat, www.picas.ro, asigură la nivel național întalnirea între cerere și oferta de muncă de pe piața din construcții, fiind usor de utilizat și intuitivă.

Informații suport

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere și Asistență Specializată pentru șomerii din sectorul de construcții (PICAS) este implementat de Casa de Meserii și Construcții (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnațional din Italia) și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM) și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 și se adresează șomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcții din 16 județe (București, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Brașov, Alba, Mureș, Sibiu, Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Galați, Brăila, Buzău, Constanța). În plus există 4 centre regionale (București, Brasov, Galați și Iași) unde persoanele  pot fi sprijinite în demersurile lor de a-și găsi un loc de muncă în construcții.

Pentru informații referitoare la proiect contactați:
Adrian PANAET
Responsabil PR – Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor
Tel: 0735735442
Email: adrian.panaet@cmc.org.ro
www.picas.ro www.picas.org.ro www.cmc.org.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top