window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sute de oferte educationale pentru copii reunite la KidsEducation

Sute de oferte educationale pentru copii reunite la KidsEducation

KidsEducation, primul târg de oferte educaționale pentru copii, va avea loc în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Expozanții au pregătit sute de oferte, de la reduceri la cursuri extrașcolare, la programe speciale în afterschooluri și ateliere interesante pentru copii și părinți.  

La targul KidsEducation vor participa grădinițe, școli, afterschool-uri, edituri de cărți pentru copii, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani. Printre participanții care vor prezenta vizitatorilor oferte premium de educație se numără MindCare, Centrul Helen Doron, Orhideea Kids și Școala Primară Maria Kinder Kids.

KidsEducation este primul eveniment de acest fel din România, o ocazie nemaipomenită pentru părinți de a verifica și compara cele mai bune oferte educaționale. Părinții sunt tot mai interesați și preocupați de educația copiilor, așa că ne așteptăm la un număr mare de vizitatori la KidsEducation. Împreună cu expozanții am pregătit moment speciale pentru toți vizitatorii: ateliere și lecții demonstrative pentru copii, cursuri speciale pentru părinți și bunici, cursuri pentru întreaga familie, dar și câteva surprize.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

Evenimentul se va desfășura în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Go to Top