Relational Romania anunta sustinerea pe piata romanesca a solutiilor Sybase IQ, solutii create special pentru a livra performanta maxima si rezultate excelente in misiuni critice de business

Cresterea volumului de date si a numarului de utilizatori determina companiile mari in special pe cele din sectoarele bancar, telecom, retail si nu numai, sa se confrunte cu cerinte complexe de raportare si cu un volum imens de date pentru analiza. Pentru eficientizarea activitatii acestor tipuri de companii, Relational Romania propune SYBASE IQ, un server analitic cu un inalt grad de optimizare, care face parte din gama de solutii traditionale Sybase si raspunde perfect acestor cerinte. De asemenea, produsul ofera rezultate excelente in misiuni critice de business intelligence, de stocare a datelor si a solutiilor de analiza si raportare, ruland pe orice tip de hardware sau sistem de operare indiferent de vendor.

In contextul crizei economice pe care o traverseaza intreaga lume, managerii companiilor trebuie sa ia decizii de business rapide, iar acest lucru nu se poate face fara instrumente moderne care sa puna la dispozitie rapid aceste date, a declarat Bogdan Ciubotaru, General Manager la Relational Romania. Companiile romanesti care se aliniaza cerintelor moderne de business au nevoie de solutii de incarcare si interogare rapida a datelor, flexibile si scalabile pentru eficientizarea si reducerea timpului de decizie, a continuat Bogdan Ciubotaru.
Am convingerea ca acele companii care ruleaza volume mari de date, precum cele din domeniul telecomunicatiilor, bancar, financiar, asigurari, retail vor gasi in Sybase IQ cel mai bun si cel mai eficient instrument de lucru, apreciaza acesta.

Spre deosebire de alte platforme de gestionare a datelor, Sybase IQ a fost proiectat cu functii de analiza si raportare ca si suport de decizie ceea ce ii creeaza din start o serie de avantaje dovedite:

Rapiditate Sybase IQ foloseste o tehnologie unica, patentata, stocare pe verticala (column based) comparativ cu structurile lineare folosite in mod traditional de RDBMS. Tehnologia de indexare permite lui Sybase IQ sa prezinte rapoarte cu o performanta de inte