window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Relational Romania anunta sustinerea pe piata romanesca a solutiilor Sybase IQ, solutii create special pentru a livra performanta maxima si rezultate excelente in misiuni critice de business

Cresterea volumului de date si a numarului de utilizatori determina companiile mari in special pe cele din sectoarele bancar, telecom, retail si nu numai, sa se confrunte cu cerinte complexe de raportare si cu un volum imens de date pentru analiza. Pentru eficientizarea activitatii acestor tipuri de companii, Relational Romania propune SYBASE IQ, un server analitic cu un inalt grad de optimizare, care face parte din gama de solutii traditionale Sybase si raspunde perfect acestor cerinte. De asemenea, produsul ofera rezultate excelente in misiuni critice de business intelligence, de stocare a datelor si a solutiilor de analiza si raportare, ruland pe orice tip de hardware sau sistem de operare indiferent de vendor.

In contextul crizei economice pe care o traverseaza intreaga lume, managerii companiilor trebuie sa ia decizii de business rapide, iar acest lucru nu se poate face fara instrumente moderne care sa puna la dispozitie rapid aceste date, a declarat Bogdan Ciubotaru, General Manager la Relational Romania. Companiile romanesti care se aliniaza cerintelor moderne de business au nevoie de solutii de incarcare si interogare rapida a datelor, flexibile si scalabile pentru eficientizarea si reducerea timpului de decizie, a continuat Bogdan Ciubotaru.
Am convingerea ca acele companii care ruleaza volume mari de date, precum cele din domeniul telecomunicatiilor, bancar, financiar, asigurari, retail vor gasi in Sybase IQ cel mai bun si cel mai eficient instrument de lucru, apreciaza acesta.

Spre deosebire de alte platforme de gestionare a datelor, Sybase IQ a fost proiectat cu functii de analiza si raportare ca si suport de decizie ceea ce ii creeaza din start o serie de avantaje dovedite:

Rapiditate Sybase IQ foloseste o tehnologie unica, patentata, stocare pe verticala (column based) comparativ cu structurile lineare folosite in mod traditional de RDBMS. Tehnologia de indexare permite lui Sybase IQ sa prezinte rapoarte cu o performanta de interogare de pana la 100 de ori mai rapida decat solutiile traditionale.
Pentru companiile care folosesc in mod dedicat raportarea, Sybase IQ este solutia ideala datorita flexibilitatii si arhitecturii de date cu caracteristici imbunatatite. Produsul ofera raspunsuri in cateva secunde sau minute chiar si in cele mai solicitante medii, iar acest lucru este un diferentiator foarte apreciat de factorii de decizie ai unei companii
Peste 2000 de companii din intreaga lume care folosesc Sybase IQ obtin raspunsuri de 100 de ori mai rapide, oferind o performanta ridicata la un pret mult mai mic decat cel al Teradata sau al altor instrumente de stocare a datelor.

Costuri reduse Sybase IQ are algoritmi artificiali de compresie care reduc necesitatile de stocare cu 30 – 85%. Testele facute de auditori independenti au confirmat faptul ca pentru 1 Petabyte de date, cei care folosesc solutii Sybase IQ necesita doar 260 Terabytes spatiu de stocare.
Sybase IQ functioneaza cu date diversificate inclusiv date nestructurate si surse de date diferite, raspunzand foarte bine nevoilor clientilor la cele mai mici preturi de pe piata.

Usor de folosit Sybase IQ este mai usor de intretinut, comparativ cu bazele de date traditionale si nu necesita resurse suplimentare pentru a obtine performante excelente. Ca toata tehnologia Sybase, acest produs s-a construit pe standarde deschise, asigurand integrarea si interoperabilitatea cu instrumentele colaborative si de raportare.

In Romania produsele Sybase sunt distribuite prin Relational Romania, care asigura atat distributia cat si serviciile adiacente si suportul tehnic

Despre Relational Romania
Relational Romania este subsidiara Relational Technology, una dintre companiile IT de succes ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru, Polonia, Ucraina si Romania.

Relational este furnizor de solutii software integrate, ce ofera un portofoliu inovativ de solutii si produse in zona Business process management si Content Management, cu sisteme dezvoltate in-house, precum si in zona de Business Intelligence, data Warehouse, Business Service Management si Data Integration, prin parteneriatul cu lideri mondiali precum Sybase, Business Objects, BMC Software si Informatica

In Romania Relational este distribuitorul oficial (produse, servicii si suport tehnic) al Sybase, Informatica si BMC Software si are capacitatea sa sustina proiecte importante pentru dezvoltarea avantajelor competitive ale companiilor ce doresc sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Despre Sybase, Inc.
Sybase , infiintata in anul 1984 in Berkeley, Californnia, este cea mai mare companie de enterprise software, axata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final. Conceptul si solutiile Sybase de Unwired Enterprise permite clientilor de orice marime sa proceseze tranzactiile si sa ofere acces la date in timp real, oriunde si indiferent de tehnologia si de dispozitivele folosite.
Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase.

email: sales@relational.ro
telefon: 021/3155730
www.relational.ro
office@relational.ro
http://www.relational.ro

2014-02-25T18:45:23+02:0014 octombrie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , , |
Go to Top