JTI Romania va invita la cea de a XI-a editie a Intalnirilor JTI. Pe 22 octombrie 2010 vor dansa pe scena Teatrului National Bucuresti, in spectacolul PUSH, cea mai senzationala balerina din lume, Sylvie Guillem si celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.

De la debutul sau, PUSH a fost premiat cu patru distinctii majore: Premiul Laurence Olivier pentru Cea Mai Buna Productie de Dans Noua, un premiu Time Out pentru prestatia lui Sylvie Guillem din Solo, Cea Mai Buna Coregrafie (Moderna) pentru Russell Maliphant la decernarea Premiilor Nationale pentru Dans si premiul South Bank Show Dance. PUSH, produs de Sadlers Wells, a fost vazut in numeroase turnee internationale in Germania, Grecia, Elvetia, SUA, Italia, Franta, Spania.
Se intampla rar ca un spectacol de dans contemporan cu doar doi protagonisti sa se tina cu casa inchisa. Dar coregrafia fascinanta, desavarsita, impreuna cu cea mai senzationala balerina din lume, reprezinta o experienta extraordinara, scrie The Times despre PUSH.
Lyndsey Winship, jurnalist si critic de dans, scrie referindu-se la Guillem: este celebra pentru prezenta ei scenica frapanta, dar, poate, ceea ce o defineste cel mai mult nu este legat de calitatile sale evidente fizicul neobisnuit, forta si flexibilitatea corpului, ci, mai degraba, de dorinta de provocare.
Cuvantul „PUSH” din titlu se manifesta in miscare. Actiunea fizica de a impinge pentru a initia miscarea in corpul celeilalte persoane si a crea un flux, dupa cum afirma Maliphant, adaugand ca de asemenea, fiecare piesa este un imp