window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

T.E.T.A. – Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative / Bucuresti / 14-16 mai 2010

Bucuresti, Bucuresti
14 Mai 2010, ora 10:00 – 16 Mai 2010, ora 16:00

Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative va avea loc la Palatul National al Copiilor, in Parcul Tineretului

Targul a a aparut ca o reactie la epuizarea surselor traditionale de energie si a tuturor efectelor secundare generate de actuala industrie energetica. Printre aceste efecte secundare se enumera: deteriorarea mediului inconjurator, deversari accidentale de petrol si alte substante chimice, evacuarea in atmosfera si apa a produselor nocive.
T.E.T.A este un eveniment destinat tuturor oamenilor, dedicat implementarii energiei obtinute din surse regenerabile in viata cotidiana.
T.E.T.A. este concentrat pe solutiile ecologice de obtinere si utilizare a energiei si ofera specialistilor si novicilor posibilitatea de a intalnii in acelasi loc producatori, furnizori si consultanti.

Proiectul T.ET.A este conceput ca locul unde se intalnesc producatorii, furnizorii, investitorii si beneficiarii tehnologiilor si energiei alternative.
Pe fondul unui potential energetic eolian si solar ridicat, dezvoltarea in aceasta directie este promitatoare, iar ultimele reglementari din cadrul legislativ privind energia regenerabila impulsioneaza dezvoltarea de astfel de proiecte, oricare ar fi capacitatea lor.
Cu ocazia acestui targ aveti ocazia sa stati fata in fata cu sutele de vizitatori, toti clienti potentiali, dependenti de informare, educare si aflarea beneficiilor energiei alternative de care vom profita cu totii.
Aici se pot gasi noi parteneri de afaceri, sa aratati publicului cat de importanta este implementarea energiei verzi in viata de zi cu zi.
Avantajele participarii

Cucerirea unei piete in plina dezvoltare, dar cu un potential urias, castigarea de noi clienti si parteneri, dezvoltarea imaginii existente, cunoasterea legislatiei in domeniu, familiarizarea cu tehnologiile noi si inovatoare, descoperirea unor domenii complementare, posibilitatea de a sustine conferinte, seminarii si prezentari ale produselor si serviciilor.
Educatie viitorul se cladeste azi

Educatia se face la orice varsta. Daca azi un adolescent intelege avantajele folosirii energiei verzi, peste 5 ani o sa-si instaleze panouri solare sau moara de vant si o sa-si educe copiii in spiritul folosirii energiei alternative.
Daca acum 50 ani cineva lua atitudine impotriva exploatarii mediului inconjurator, azi nu mai traiam intr-o lume atat de poluata. De aceea, trebuie sa privim viitorul nostru pe termen lung si sa luam atitudine informandu-ne la Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative (TETA)

Programul targului

Expozitia va fi deschisa 3 zile (14, 15, 16 mai 2010).

Targul se va desfasura la Palatul National al Copiilor, adresa: B-dul Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, Romania.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.teta.com.ro

www.teta.com.ro
ionut.giurescu@teta.com.ro
www.teta.com.ro

www.teta.com.ro
ionut.giurescu@teta.com.ro
ionut.giurescu@teta.com.ro
http://www.teta.com.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top