window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Tabara de creatie interculturala pentru elevi / Targu Mures / inscrieri pana la 7 iunie 2010 / 20-26 iunie 2010

Asociatia Divers cu sprijinul Departamentului pentru Relatii Interetnice organizeaza in cadrul programului „Diversitatea O Sansa in Plus pentru Viitor” o tabara de creatie interculturala pentru elevi cu scopul realizarii „Calendarului Diversitatii 2011”.

Organizatorii ofera 12 locuri gratuite in tabara de creatie care se desfasoara la Sinvasii, judetul Mures in perioada 20 26 iunie 2010.
Ocuparea locurilor din tabara se va face in baza unei selectii de catre un juriu format din artisti plastici. Pentru a participa la selectie elevii care doresc sa participe la aceasta tabara trebuie sa trimita o lucrare realizata (desen, grafica, pictura, etc) an format electronic (fotografie sau imagine scanata a lucrarii) insotita de o scrisoare de intentie de participare la relaizarea Calendarului Diversitatii si o scrisoare de angajament a parintilor prin care sunt de acord cu aceasta participare.

Inscrierea la selectie se poate face pana in data de 7 iunie 2010 la : office@divers.org.ro, persoana de contact dna Koreck Maria, 0748-396684.
Programul si Scrisoarea de intentie se pot descarca de pe pagina www.divers.org.ro.
office@divers.org.ro
http://www.divers.org.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top